Царят на квартала

За филма

Оригинално заглавие: The King of Queens
Държава: САЩ
Година: 1998
Жанрове: Комедия

Режисьор: Rob Schiller, James Widdoes

В ролите: Кевин Джеймс, Лиа Ремини, Джери Стилър, Виктор Уилямс


Днес е един специален ден в живота на Дъг Хеферман. Не, той не празнува годишнина от сватбата си, нито е повишен в службата. Днес съпругата му Кери му подари 70-инчов телевизор и така Дъг е коронясан за цар на квартала. Сутеренът му се превърна в любимото местенце на всички негови приятели, а Дъг, властелинът на дистанционното, реши, че ще царува честито със своята царица.

Но щастието е тленно и замъкът на Дъг и Кери е обсаден от нейния баща Артър и сестра й Сара, които се нанасят да живеят при тях. Сега татенцето отглежда в задния двор „лечебно средство срещу глаукомата”, към което полицията би проявила специален интерес, ако научи, а Сара е превърнала банята в звукозаписно студио. Големият телевизор е запратен в малката спалня, а Дъг може само да мечтае за малко спокойствие, докато красивата кучегледачка разхожда татко Артър.

Битката за короната е в разгара си и се воюва със страшни оръжия: невероятно чувство за хумор, духовитост, забавни случки и комично присъствие, затова внимавайте да не станете жертва на... смеха си!

9 сезона (1998 - 2007 г.), 206 епизода х22 мин.

ИЗБРАНО