Медиум

За филма

Оригинално заглавие: Medium
Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Драма

Режисьор: Aaron Lipstadt, Vince Misiano

В ролите: Патриша Аркет, Мигел Сандовал, Джейк Уебър, Мария Ларк, София Василиева, Дейвид Къбит


Алисън Дюбоа е силна, млада жена, майка на три деца, отдадена съпруга и студентка по право, която може да разговаря с мъртъвци, да вижда в бъдещето чрез сънищата си и да чете мисли. Притеснена за психическото си здраве, тя се обръща за помощ към съпруга си Джо (Джейк Уебър) - космически инженер, който бавно осъзнава, че това, което споделя съпругата му, не е плод на болно съзнание, а е нещо, което наистина се случва.

Истинското предизвикателство идва, когато Алисън трябва да убеди шефа си (Мигел Сандовал) и другите скептици в съдебната система, че нейните способности могат да се окажат безценни в разкриването на особено тежки криминални предстъпления, чиято тайна често бива погребана заедно с жертвите.

Създаден от носителя на ЕМИ Глен Гордън Керън - изпълнителен продуцент, автор и режисьор, сериалът е вдъхновен от истинската история на медиума Алисън Дюбоа. Патриша Аркет е в ролята на младата жена, която още от детските си години преживява странни видения, чието значение за нея остава дълго неразбрано. За тази си роля Патриша Аркет е отличена за най-добра актриса в драматичен сериал с ЕМИ за 2005.

От 20 октомври 2010 г. по TV7. От 5 септември 2011 г. - повторение.
През март - април 2012 г. по Diva Universal (сезон VII).
От 13 февруари 2014 г. по Fox Crime (сезон V).
От 7 септември 2015 г. по AXN.

ИЗБРАНО