Много мой човек

За филма

Държава: България
Година: 2023
Жанрове: Комедия

Режисьор: Боя Харизанова

В ролите: Башар Рахал, Юлиян Малинов, Калоян Катинчаров, Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова, Ели Колева, Иван Петрушинов, Сотир Мелев, Виктор Чепилев, Анастасия Левордашка, Антон Колев, Яна Божанин, Патрисия Господинова


Семейните и професионалните неволи на трима софийски майстори, поднесени по забавен начин. Те ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да ремонтират не само обектите, но и собствения си живот - премеждията ще ги накарат да осмислят житейските избори, които са направили, превръщайки се от изпечени хитреци в добри съпрузи, бащи и синове.

Продуцент: Краси Ванков („Hidalgo Productions“).

Мирослав (в ролята - Башар Рахал) е консервативен и щастливо женен мъж, той е шеф на бригадата. Изградил е патриархат вкъщи и сякаш живее в миналото. Виктор (Юлиян Малинов) е мечтател, влюбен в изкуството, но принуден да работи като бояджия - и отчаян, защото се развежда, а Петър (Калоян Катинчаров) е силно желан и безгрижен ерген, който все се забърква в комични неприятности. Покрай никога несвършващите ремонти, с които са заети, момчетата от симпатичната бригада осъзнават, че най-спешна е нуждата да ремонтират отношенията в собствените си семейства.

Поредицата разказва история за семейството и любовта на всяка възраст, а образите са близки до реалния живот. Свежият хумор е посветен на актуални теми от живота в България днес. Той е провокиран и от начина, по който се справяме със стресиращото ежедневие, свързвайки в себе си парченца от миналото, убеждения от настоящето и мечти за бъдещето. В комичното се преплита и по-дълбока човешка нотка, която прави сцените не само забавни, но понякога вълнуващо откровени и мъдри.

Сценарий - Иван Ангелов и Здрава Каменова, оператор - Борис Луканов, музика - Марио Балтаджиев.

Фейсбук: facebook.com/mnogo.moi.chovek

От 23 февруари 2023 г. по NOVA.

ИЗБРАНО