Татенца

За филма

Оригинално заглавие: Tate
Държава: Сърбия
Година: 2020
Жанрове: Комедия

Режисьор: Владимир Алексич, Филип Колович

В ролите: Филип Юричич, Милян Прлета, Андрей Шепетковски, Бранко Янкович


Ежедневието на четирима бащи и предизвикателствата, пред които те се изправят в отношенията с децата си. Действието се развива в Белград, а главните герои – Петър, Влада, Марко и Тома, са млади и модерни „татенца“, които стават приятели чрез бащинството.

- Влада (в ролята - Бранко Янкович) е собственик на пицария, сприхав лек грубиянин, баща на три момчета, който има проблеми със съпругата си заради собствената си ревност.
- Марко (Андрей Шепетковски) е неудовлетворен актьор, който има нестабилна работа, бивша съпруга и две дъщери, но и нова, твърде амбициозна жена, от която има дете.
- Петър (Филип Юричич) е успешен адвокат, влюбен в себе си и в начина си на живот, който се променя коренно, след като разбира, че има син.
- Тома (Милян Прлета) е ветеринар, който се мести в Белград с дъщеря си след смъртта на жена си, за да започне нов живот.

Животът на четиримата герои се преплита по необичаен начин, което ще доведе до различни житейски обрати, смях, интриги, сълзи, нови любови и приятелства. Епизодите обещават много смях и свежо настроение за цялото семейство.

Два сезона, 180 епизода.

От 19 май 2022 г. по bTV Comedy.
От 20 ануари 2023 г. по bTV.

ИЗБРАНО