Арлис

За филма

Жанрове: Комедия

Режисьор: Джейс Алекзандер, Питър Болдуин

В ролите: Робърт Ул, Джим Търнър, Сандра Оу, Майкъл Боатмън и др.


Добре дошли в професионалния свят на спорта, свят на големи пари, слава и власт. Неразделна част от него са и множеството изкушения, жълтата преса, пропиления талант, изгубените договори и неясното бъдеще. В този бърз и яростен свят професионалиният спортист се нуждае от доверен приятел, от съветник, голям брат. Нуждае се от нещо повече от добър агент, необходим му е супер-агент, той иска Арлис.

Вечно оптимистичният и безкрайно изобретателен Майкъл Арлис е достоен агент за най-ярките звезди на спортния небосклон. Той не се страхува да предизвиква съдбата, за да извлече максимална печалба от спортните постижения. В битката за големите пари той е под постоянната обсада на взискателни спонсори, безчувствени собственици на отбори и медийни акули, но те не са проблем – за всяка невъзможна ситуация Арлис има по едно невъзможно решение. И за да усложни допълнително живота си, Арлис не знае да казва „не”.

Една невероятна комедия, която заличава границата между реалността и фантазията, с действителни случаи от света на спорта и с участието на спортни мега звезди.

ИЗБРАНО