Мен не ме мислете

За филма

Държава: България
Година: 2022
Жанрове: Комедия

Режисьор: Димитър Димитров, Станислав Тодоров-Роги

В ролите: Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов


Сериал по лиценз на Telewizja Polska S.A., адаптация на полския сериал „O mnie się nie martw” / "I’ll Be Fine" (2014 г.).
Изпълнителен продуцент: "Междинна станция" (Андрей Арнаудов), продуцент: bTV.

Проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, поднесени чрез комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни пълнокръвни герои, в които всеки може да се отрази.

Разказ за една необикновена разведена жена, която винаги търси справедливостта и успява да стои с високо вдигната глава независимо от проблемите, които я преследват постоянно. Стремежът й за правда я вкарва в чести конфликти с околния свят, което ще се промени с появата на нов мъж в живота й – пълна противоположност на всички нейни принципи и очаквания.

В основата на историята е сблъсъкът на два свята – този на обикновените хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които ограничават тяхната възможност за развитие, и този на хората с материални възможности, които често се оказват в капана на страстите, чрез които компенсират личностните и духовните си липси.

Снимките са осъществени от ноември 2021 г.

В сезон II:
Първият сезон завършва с дългоочаквана страстна целувка между адвокат Мартин (Рушен Виденлиев) и борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова), но съдбата е непредвидима и е подготвила нови предизвикателства по пътя им към любовта. Междуличностните отношения между главните персонажи се преплитат по неочакван начин, а от това настъпват събития, които провокират героите да се борят с нови средства за своето място в света. Ще успеят ли да извървят целия път на промяната, за да изградят живота си по нов начин, и ще победи ли любовта?

Гост-звезди: Ованес Торосян, Кръстю Лафазанов, Стефка Янорова, Михаела Филева, Деян Славчев-Део.

Фейсбук: facebook.com/mennememislete/
Уеб сайт: btv.bg/seriali/men-ne-me-mislete/

От 24 февруари до 20 май 2022 г. по bTV (26 епизода х43 мин).
От 8 септември до 2 декември 2022 г. - сезон II (еп.27 - 52).
От 24 февруари 2023 г. - сезон III (от еп.53).

ИЗБРАНО