Изчезнали

За филма

Оригинално заглавие: Gone
Държава: САЩ, Германия, Франция
Година: 2017
Жанрове: Крими

Режисьор: (създател и сценарий) Мат Лопес

В ролите: Левън Рамбин, Крис Нот, Дани Пино, Анди Миентъс, Трейси Томс, Кели Ръдърфорд, Кристофър О’Шей, Лий Търгесен


Похитена и агент на ФБР разбиват мрежа за трафик на хора.

Агент на ФБР създава спецотряд за специални операции за разбиване на мрежа за трафик на хора. Основен фокус е историята на красивата Кит Ланигън (в ролята - Левън Рамбин), по прякор Кик ("ритник"), която преживява отвличане като дете и това слага белег върху целия й живот.

Скандалния случай с момичето е проследен от всички медии. Кит живее 5 години с похитителите си, докато агентът на ФБР Франк Новак (Крис Нот) не я спасява и връща на родителите й. Той се превръща в неин втори баща и й помага да се справи с психологическите травми от преживяното. Кит често изпада в неконтролируема агресия и именно Франк й предлага решение – да се запише на курсове по самоотбрана. Кит успява да овладее емоциите си и да преодолее страховете си, като започва да тренира сериозно бойни изкуства и да се учи да борави с оръжия. Тя официално променя името си на Кик (Kick) и създава своя школа по самоотбрана, в която вади на показ психологията на похитителя и на похитения.

Съвсем скоро пътят й с Франк и похитителите й отново се пресича. Агентът на ФБР създава отряд за специални операции по издирване на отвлечени и изчезнали хора и кани Кик да се присъедини към екипа му в период, в който мрежата за трафик на деца, организирана от нейните похитители, е все още активна и на свобода. Ще успеят ли да преборят организираната престъпна група?

Кик работи заедно с бившия офицер от военното разузнаване Джон Бишъп (Дани Пино) и използва опита от миналото си, за да намери изчезнали хора и да ги върне безопасно у дома.

12 епизода.

От 18 април 2019 г. по bTV Action. От 10 февруари 2020 г. - повторение. От 15 септември 2020 г. - ново повторение.
От 24 април до 11 май 2020 г. по bTV.
От 15 ноември 2021 г. по FOX Crime.