Династия

За филма

Оригинално заглавие: Dynasty
Държава: САЩ
Година: 2017
Жанрове: Драма

Режисьор: (създател и сценарий) Сали Патрик, Стефани Салидж, Джош Шуорц

В ролите: Елизабет Гилис, Робърт Кристофър Райли, Рафаел де ла Фуенте, Натали Кели, Джеймс Маккей, Сам Адегоке, Алън Дейл, Грант Шоу


Поредица за две от най-богатите американски фамилии, борещи се за контрол върху бъдещето и децата си.

Фалън Карингтън (в ролята - Елизабет Гилис) е харизматична и коварна и очаква скоро да стане новият директор на глобалната енергийна компания на баща си. Или поне така си мисли тя. Когато баща ѝ, Блейк Карингтън (Грант Шоу), я събира с брат ѝ Стивън (Джеймс Маккей) в семейната къща в Атланта, тя с ужас научава, че тази сбирка не е свикана, за да бъде обявено нейното повишение пред всички. Вместо това Блейк представя пред семейството своята бъдеща съпруга - Кристъл Флорес (Натали Кели).

Кристъл е зашеметяваща жена, почти на възрастта на Фалън, но е всичко друго освен глупава златотърсачка. Тя е дейна, принципна и наистина разбира от работата си в „Карингтън Атлантик”. Освен това - истински обича Блейк.

Въпреки всичко това богатството и привилегиите, които са част от света на Карингтън, се оказват спънка за Кристъл. Тя се сблъсква с обслужващия персонал, включително с иконома на Блейк - Джоузеф (Алън Дейл), както и с Фалън, която ясно ѝ показва, че мястото ѝ не е сред тях.

3 сезона (2017-2019 г., 45 епизода х42 мин.

От 15 април 2019 г. по FOX Life.

ИЗБРАНО