Любимци

За филма

Оригинално заглавие: Любимцы
Държава: Русия
Година: 2017
Жанрове: Комедия

Режисьор: Михаил Жерневский, Даря Балинова, Валерия Ивановская

В ролите: Роман Маякин, Александра Бортич, Михаил Башкатов, Вероника Кшчожевич, Наталия Бардо, Алексей Илин, Мария Горбан, Сергей Чирков, Михаил Кремер, Сабина Ахмедова


Любовен триъгълник във ветеринарна клиника, странни персонажи и много животни - под мотото "Любимците сближават!"

Младият, но много талантлив обещаващ анестезиолог Михаил Новиков (в ролята - Михаил Башкатов) е несправедливо лишен от дипломата си за доктор и от смисъла на живота си. Заедно с работата си, Миша е изоставен от съпругата си и от любимата си дъщеря, което предизвиква нервна криза. Един ден бившата му жена го навестява с претенцията за изплащане на издръжка, но и с една добра новина – той ще бъде назначен в частна ветеринарна клиника.

Още в първия си работен ден д-р Новиков разбира къде е попадал, но вече е късно да си тръгне. Той успява да се сприятели с хората, но и да си създаде врагове, но най-важното е, че... се влюбва!

Колегите-доктори от клиниката, Алиса и Стас (Александра Бортич и Роман Маякин), са бивша двойка. Стас обаче продължава да обича Алиса и решава да й предложи брак. Новият колега – Миша, също се влюбва в Алиса и започва съперничество за нейната ръка и сърце със Стас. В края на краищата, сърдечните проблеми намират решение, без да ощетяват опашатите пациенти.

Михаил Новиков всъщност не обича животните и не е подготвен да общува с тях. Много скоро той се потопява в света на ценителите на животни и разбира, че ветеринарите са хора със здрави нерви, чувство за хумор и умение да излизат от всяка ситуация. Разбира и друго – че с пернати, люспести и пълзящи пациенти може да се случи всичко.

Иванка (Вероника Кшчожевич) е собственичката на клиниката. Тя е властна полякиня, която се отличава с ефектна външност и нестабилен характер, но обожава своята работа, екип и пациенти.

20 епизода х25 мин.
Уеб сайт: https://lubimcy.friday.ru/

От 24 август 2018 г. по bTV Comedy. От 21 април 2019 г. - повторение.
От 15 февруари 2020 г. по bTV.