Смях през сълзи

За филма

Оригинално заглавие: Kidding
Държава: САЩ
Година: 2018
Жанрове: Комедия

Режисьор: Мишел Гондри

В ролите: Джим Кери, Франк Лангела, Катрин Кийнър, Джуди Гриър, Джъстин Кърк, Джинджър Гонзага, Бърнард Уайт, Мери Фейбър


Първата главна роля в сериал на Джим Кери от две десетилетия насам, която го събира отново с независимия френски режисьор Мишел Гондри (Блясъкът на чистия ум, 2004).

Комедийно-драматична продукция на на Showtime®, в чийто център е Джеф, известен още като г-н Пикълс. Джеф е икона в детската телевизия и символ на доброта и мъдрост за впечатлителните малки хора и родителите им, които са израснали с него. Когато семейството на тази любима личност започва да се разпада, Джеф търси спасение в приказка, басня или кукла, която да му помогне да премине през тази криза, която напредва по-бързо от възможностите му да се справи с нея. Джуди Гриър е в ролята на отчуждената съпруга на Джеф.

Един добър човек в жесток свят се опитва да запази здравия си разум по забавен, но в същото време сърцераздирателен начин.

Джеф започва да се отдръпва от шоуто на г-н Пикълс и продуцента си Себ (Лангела). Себ се опасява, че емоционалното състояние на Джеф може да съсипе бизнеса, който са изградили, и затова започва да подготвя шоуто за живот след главният му герой. В същото време Диъдри (Кийнър), главният творец на куклите, се занимава със собствените си лични и професионални проблеми.

Част от гостуващите звезди са Джъстин Кърк и Джинджър Гонзага.

10 епизода х22 мин.
Фейсбук: facebook.com/KiddingOnShowtime/

От 10 септември 2018 г. по "HBO Go".
От 10 октомври 2018 г. по HBO.

ИЗБРАНО