Неустоими измамници

За филма

Оригинално заглавие: Imposters
Държава: САЩ
Година: 2017
Жанрове: Мистерия

Режисьор: (създател и сценарий) Адам Брукс, Пол Аделстийн

В ролите: Инбар Лави, Роб Хийпс, Паркър Янг, Мариан Рендон, Брайън Бенбeн, Стивън Бишъп, Рей Просиа


Психологична драмедия на Universal Cable Productions (UCP) и Bravo Media.

В центъра на събитията са Мади (Инбар Лави) – измамница, която се превъплъщава в различни жени, и Изиграните – три от последните ѝ жертви с разбити сърца – Езра (Роб Хийпс), Ричард (Паркър Янг) и Джулс (Мариан Рендон).

В сезон 1 Изиграните се съюзяват, надявайки се да открият Мади и се оказват въвлечени във вълнуваща игра на „котка и мишка“, преди да се обединят с Мади, за да извършат най-голямата си измама.

В сезон 2 приключенията им продължават - Мади е решена да си върне живота, след като тя и Изиграните се измъкват от предишния ѝ помощник Макс (Брайън Бенбeн) и агента на ФБР Патрик (Стивън Бишъп).
В опитите си отново да заживее нормално Мади бързо осъзнава, че е било по-лесно да живее в тази игра, отколкото да я напусне.

Точно когато Езра, Ричард и Джулс са започнали да усвояват изкуството на измамата, непредвидени събития ги изпращат на диво и неочаквано приключение. В това време Макс, заедно с Доктора (Рей Просиа) и Патрик, търсят отмъщение. Залогът е по-висок от всякога и Мади и Изиграните трябва да са с един ход пред тях, ако искат да запазят свободата си.

20 епизода х41 мин.
Уеб сайт: bravotv.com/imposters
Фейсбук: facebook.com/ImpostersBravo/

От 11 юни 2018 г. по FOX Life (сезон 2).

ИЗБРАНО