Горещи пари

За филма

Оригинално заглавие: Pega Pega / The Big Catch
Държава: Бразилия
Година: 2017
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Клауджия Соуту

В ролите: Маркос Карузу, Матеус Солану, Камила Кейрос, Жоау Балдасерини, Нанда Коста, Тияго Марчинс, Марсело Сераду, Ванеса Жиакому


Планира се обир на луксозен хотел в Рио де Жанейро. Крадците всъщност са служители в хотела, а обирът ще промени живота на всеки от тях.

Педрито (66-годишният бразилски актьор Маркос Карузу) е собственик на 5-звездния „Кариока палас“. Но в действителност той е банкрутирал. Затова решава да продаде хотела на Ерик (Матеус Солану) – млад, много амбициозен и успял предприемач. Без да подозира нищо за сделката, Луиза (Камила Кейрос) – невинната внучка и наследник на Педро, се влюбва от пръв поглед в Ерик. Проблемът е в това, че Луиза от малка мечтае да стане управител на хотела и да му възвърне предишния блясък.

За да предаде поста си на управител на хотела, Педрито решава да направи тържество в „Кариока палас“ в деня, в който внучката му навършва 25 години. Но едно неочаквано събитие ще скандализира всички присъстващи на тържеството – парите от продажбата на хотела мистериозно са изчезнали. Точно в този момент Луиза разбира, че Ерик е новият собственик на хотела. А крадците, които са откраднали 40 милиона долара, не трябва да ги харчат, за да не събудят подозрение.

Крадците са четирима служители на хотела, които за пръв път организират обир и участват в престъпление. Те изпитват финансови затруднения, затова изработват план и го изпълняват. Това са рецепционистът Арналдо (Жоау Балдасерини) и гаджето му Сандра Елена (Нанда Коста), която е камериерка в хотела. Жулио (Тияго Марчинс) е служител в ресторанта, а портиерът Малагета (Марсело Сераду) е интелектуалният автор на кражбата.

Неподкупната полицайка Антония (Ванеса Жиакому) се заема с разследването на обира. Тя ще направи всичко по силите си, за да хване и накаже крадците. Но по ирония на съдбата се влюбва в Жулио, който също отговаря на чувствата й. След кражбата идва сложното…

183 епизода х42 мин.
Фейсбук: facebook.com/PegaPega.N/

От 23 април 2018 г. по bTV Lady. От 14 ноември 2019 г. - повторение.

ИЗБРАНО