Ню Йорк

За филма

Оригинално заглавие: New York
Държава: Израел
Година: 2012
Жанрове: Крими

Режисьор: Ариел Бенбаджи

В ролите: Ралф Брако, Чарлз Делгато, Тамара Галош-Илей, Тод Лицингер, Десислава Стойчева, Хари Аничкин, Ошри Коен, Ювал Шарф, Итай Туржеман, Маги Азарзар, Идо Бартал


Криминална сага за наследник, чието семейно "наследство" го застига навсякъде. Възпитан, образован и порядъчен, младият Йоси сякаш се движи по щастлива допирателна на живота – защитен от интриги, предателства и поквара, той се радва на безусловната любов на баща си. Но от любимец на съдбата Йоси се превръща в мъченик, който трябва да плати жестока цена за своята невинност. Престъпност, наркотици, проституция – светът му показва най-грозното си лице и поставя на изпитание илюзиите му.

Еп. 1: Семейство Алхаризи е известно в Израел с престъпната си дейност. Босът на фамилията е смъртоносно ранен и дейността поемат двамата му сина. Третият син, Йоси, не е посветен в мафиотските машинации на семейството и братята му го ненавиждат. Дори поръчват убийството му, но Йоси се отървава с един отсечен пръст и заточение в Ню Йорк.

Еп. 2: Йоси се представя за Сибони и постъпва на работа във фирмата на Дейвид Гошен в Бруклин. Междувременно разбира, че е бил обран от Лирон и го принуждава да му върне парите. Майката се безпокои за Йоси и Рувен решава да обяви брат си за мъртъв, за да спре Лиа да го издирва. По поръчка на Рувен, Тук занася мостри на екстази в Ню Йорк.

Еп. 3: Йоси има авантюра с Анат, но не иска да я залъгва с напразни надежди. Той търси работа като икономически консултант, но навсякъде му отказват. Рувен Тука търси хора, за да развива нелегалния бизнес с дрога. Плаща на Даган и го предупреждава да не общува с Анат.

Еп. 4: Лирон зашеметява Тука с електрошокер. Докато всички умуват как да се отърват от трупа, Тука се съживява и се опитва да ги умилостиви, но накрая Надав все пак го убива. Рувен и Перец започват да издирват Тука, а Йоси и Шимрит успяват да изнесат вещите му от хотела.

Еп. 5: Даган получава главна роля във филма на Спилбърг и кани Анат да замине с него за Лос Анджелис. Туито разбира, че от картата на покойния Тука са похарчени пари. Йоси обяснява на Лирон, че всъщност братята му са тези, които го преследват и се опитват да го убият.

3 сезона (2012 - 2014 г.), 148 епизодd х25 мин.

От 23 януари 2018 г. по БНТ1 (епизоди х45 мин.), сезон I - 25 епизода.

ИЗБРАНО