Скъпи наследници

За филма

Държава: България
Година: 2018
Жанрове: Семеен

Режисьор: Тодор Чапкънов, Николай Илиев, Васил Стефанов, Камен Коларов, Сашо Косев

В ролите: Орлин Павлов, Досьо Досев, Цветана Манева, Веселин Калановски, Койна Русева, Филип Аврамов, Искра Донова, Димитър Банекин, Ивана Папазова, Георги Кадурин, Виктория Колева, Вальо Танев, София Бобчева, Антоний Аргиров, Лорина Камбурова, Петко Венелинов


Историята на голямо, но разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1 200 000 евро. Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх за една година, без да напускат селото за повече от 12 часа.

Традиции и модерни тенденции срещат иновативни бизнес идеи, а ценностите на патриархалното семейство се сблъскват с това на модерното. Тези сблъсъци ще променят героите, техните желания и принципи.

Дарин Ангелов влиза в ролята на Любо - полицай и фелдшер на селото, отгледан от самотен баща (Валентин Танев) заедно със сестра си (София Бобчева). Той е весел добряк и сърцето на компанията в спортния клуб в селото заедно с приятелите си Борис и Чочо, изиграни от Орлин Павлов и Юлиян Петров. В него те предлагат оборудване за екстремни спортове и рекреативна терапия за деца със заболявания. Любимец на всички, той търси любовта, приятелството и щастието на семейството си. Героите на Дарин Ангелов и Юлиян Петров са доста далеч от борбата за наследството и има моменти, в които изобщо не отчитат, че тази битка вече тече с пълна сила. Чочо (Юлиян Петров) е дете на разведени родители, израснал в Германия, но решил да се върне в родното село при приятелите от детството. В ролята на майката и бащата на Борис са Георги Кадурин и Виктория Колева.

Станислав (Петко Венелинов) обаче се впуска ожесточено във войната за голямото наследство със семейството на чичо си (Димитър Баненкин, Ивана Папазова и Даяна Ханджиева) и братовчед си (Антоний Аргиров). Той пристига в Бели Вит като градско разглезено момче, плейбой. Неговата майка (Койна Русева) е властна жена и за да се откъсне от нея, Станислав иска да спечели наследството на всяка цена.

Изпълнителен продуцент - Михаил Менкаджиев, "MVM".
Сценарий: Емил Бонев, Михаил Менкаджиев, Александра Петкова, Николина Бочева, Теодора Моллова, Жана Райкова, Георги Янчев.

170 епизода х45 мин.
Фейсбук: facebook.com/SkupiNaslednici/

От 15 януари до 1 юни 2018 г. по bTV (еп. 1-100).
От 17 септември до 21 декември 2018 г. (еп. 101-170).
От 31 май до 10 септември 2021 г. - повторение (еп.1-75). От 12 декември 2022 г. до 20 януари 2023 г. - повторение (от еп.76 до еп.99).

От 16 юли 2019 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО