Страхотни новини

За филма

Оригинално заглавие: Great News
Държава: САЩ
Година: 2017
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Трейси Уигфийлд

В ролите: Брига Хийлън, Андреа Мартин, Адам Кембъл, Хорейшо Санз, Трейси Уигфийлд, Джон Майкъл Хигинс, Никол Ричи


Когато става дума за мама, всяка работа е нейна работа… Брига Хийлън е в ролята на Кейти Уенделсън – продуцент на новини, които са на второ място по гледаемост в цялата страна.

Вместо обаче да бъде с приятели или да бъде част от романтична връзка, Кейти е във връзка със задушаващата я, но винаги окуражаваща майка Каръл (Андреа Мартин). Работното място е единственото спасение за Кейти, докато майка й не решава, че никога не е късно да следваш мечтите си и не кандидатства за стажант при нея!

Невъзможността да се откъсне от майка си влудява Кейти. Въпреки това, да има Карол до себе си е страхотна възможност за индивидуални запознанства с колеги - като изпълнителния продуцент Грег (Адам Кембъл), приятелски настроения видеотехник Джъстин (Хорейшо Санз), метеоролога Бет (Трейси Уигфийлд), Чък (Джон Майкъл Хигинс) и Порша (Никол Ричи), която е или въплъщение на всичко повърхностно и неправилно в модерната телевизионна журналистика, или измамното схватливо лице на бъдещето.

В сезон 2 Кейти започва романтична връзка с репортер на „Ню Йорк Таймс", докато все още се ориентира в чувствата си към Грег (с когото пък почти се целува в края на предишния сезон).

Сериал на Universal Television / NBC, 23 епизода х22 мин.
Уеб сайт: https://www.nbc.com/great-news
Фейсбук: facebook.com/NBCGreatNews/

От 29 август 2017 г. по bTV Comedy (сезон I - 10 епизода). От 15 август 2018 г. - сезон II (13 епизода).

ИЗБРАНО