Гепи

За филма

Оригинално заглавие: Snatch
Държава: САЩ, Великобритания
Година: 2017
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Алекс Де Раков

В ролите: Тамер Хасан, Джулиет Обри, Фийби Дайнвър, Рупърт Гринт, Люк Паскуалино, Ед Уестуик, Дугрей Скот, Стефани Леонидас


Криминална комедия на Sony Pictures Television в духа и стилистиката на кинофилма „Гепи“ (2000г., реж. Гай Ричи).

Историята в наши дни е съвсем различна и със съвсем нови герои. През 1983 г. има действителен обир на злато, случил се в центъра на Лондон. Проследява се животът на група 20-годишни младежи - дребни мошеници и нехранимайковци, които хукват след задигнатото злато с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си.

Но, както често се случва, действителността няма нищо общо с намеренията им и в резултат те се озовават въвлечени в света на най-високите нива на организираната престъпност.

За да оцелеят, ще им се наложи бързо да се научат да плуват в опасните води на лондонския подземен свят и да се справят с корумпирани ченгета, цигани-боксьори, гагнгстери с международна слава и обикновени злодеи.

Някои от героите:
Чарли Кавендиш (Рупърт Гринт) е елегантен гангстер от богато семейство, известен с хаотичната си натура и отчайваща дезорганизираност. Негов екранен партньор е Албърт Хил (Люк Паскуалино). В ролята на Сони Кастильо, шеф на местната мафия, е Ед Уестуик, а в ролята на бащата (Вик Хил) на главния герой е шотландският актьор Дугрей Скот.

От 25 април 2017 г. по AXN. От 3 май 2019 г. - сезон II.

ИЗБРАНО