АПБ

За филма

Оригинално заглавие: APB
Държава: САЩ
Година: 2016
Жанрове: Крими

Режисьор: (създател и сценарий) Matt Nix, David Slack

В ролите: Джъстин Кърк, Натали Мартинес, Кейтлин Стейси, Ърни Хъдсън, Тейлър Хендли, Тамбърла Пери, Нестор Серано


Полицейска драма с високотехнологичен елемент, вдъхновена от статия в Ню Йорк Таймс със заглавие „Кой владее улиците на Ню Орлиънс“.

Работата на полицията не е ядрена физика. По-сложна е! Престъпления в особено голям мащаб, престрелки с полицаи, прикриване и корупция: свръхмобилизираната и недобре финансирана чикагска полиция излиза извън контрол...

Сериалът среща зрителите с инженера-милиардер Гидиън Рийвс (Джъстин Кърк). След като най-близкият му приятел е убит в несполучлив опит за обир и убиецът остава на свобода, Гидиън решава да се бори за справедливост. Като влага милиони от собственото си състояние, той сключва мащабна сделка за придобиване на контрол над размирния 13-ти район – и да го трансформира в частно полицейско звено: по-реактивно, по-бързо и по-интелигентно от всички останали.

Самият Гидиън е създал водещите технологии, с които борави звеното; този ексцентричен и едновременно с това гениален аутсайдер предизвиква полицейските части в града да преосмислят начина, по който се борят с престъпността. Светкавичното превръщане на частното полицейско звено в най-надеждния полицейски район обаче не пасва на всичките му членове. Гидиън знае, че за да промени нещо, ще има нужда от съюзник, който той открива в лицето на полицай Териса Мърфи (Натали Мартинес) - амбициозна и интуитивна жена полицай, която е готова да приложи всички технологични изобретения на Гидиън.

С помощта на талантливата техничарка Ейда Хамилтън (Кейтлин Стейси), Гидиън и Мърфи предприемат мисия да превърнат 13-ти район в модерна организация за борба с престъпността от 21-ви век – включително със скептичния сержант Нед Конрад (Ърни Хъдсън) и смелите полицаи Никълъс Брант (Тейлър Хендли) и Таша Гос (Тамбърла Пери). Нестор Серано е в ролята на кмета Майкъл Салгадо.

12 епизода х43 мин.
Фейсбук: facebook.com/APBonFOX/

От 20 март 2017 г. по FOX.

ИЗБРАНО