Завинаги свързани

За филма

Оригинално заглавие: Pavitra Rishta
Държава: Индия
Година: 2009
Жанрове: Сапун

Режисьор: Aashish Mayur Shah, Meghana Amal

В ролите: Ankita Lokhande, Ashish Wadde, Meena Sonavane, Shakti Arora, Swati Anand, Naved Aslam, Prarthana Behere, Hiten Tejwani


История за истинската любов и пречките по пътя на щастието на Balaji Telefilms и Zee Telefilms.

В главните роли ще видим Арчана (Ankita Lokhande) и Манав (Hiten Tejwani, познат от „Малката булка”). Тя е работливо, но не достатъчно образовано момиче от средната класа, което се грижи за цялото домакинство на голямото си семейство. Въпреки че най-голямата дъщеря се справя безупречно за всички, тя не получава заслуженото уважение от роднините си, с изключение на майка си и брат си. Както всеки родител, майката на Арчана иска най-доброто за дъщеря си, а именно - да се омъжи за честно и образовано момче, получаващо добра заплата.

Манав пък е механик, които издържа семейството си. Той веднага се влюбва в Арчана и желае да се ожени за нея, но за да бъде прието предложението му за брак се налага да излъже за своите финансови възможности. След като Арчана разбира за лъжата, тя се разделя с него. След тази случка пътищата на двамата влюбени се разделят.

След години Арчана завършва образованието си и по случайност става шеф на Манав в новия офис, но този път тя е с нов съпруг. Въпреки че и двамата вече са омъжени за други хора, те не са забравили любовта си един към друг. Дали двамата ще успеят да се преборят за любовта си и какви препятствия ще се изпречат по пътя им?

1 424 епизода х24 мин.
Уеб сайт: ozee.com/shows/pavitra-rishta

От 13 февруари 2017 г. по NOVA.
От 21 януари 2018 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО