Нюанси синьо

За филма

Оригинално заглавие: Shades of Blue
Държава: САЩ
Година: 2016
Жанрове: Крими

Режисьор: (създател и сценарий) Ади Хасак

В ролите: Дженифър Лопес, Рей Лиота, Дрея де Матео, Уорън Коул, Ани Чанг, Дайо Окении, Хамптън Флукър


Суперзвездата Дженифър Лопес изпълнява ролята на Харли Сантос в тази криминална драма. Харли е нюйоркски следовател и самотна майка, която попада в сплотен екип от корумпирани полицаи, ръководен от енигматичния лейтенант Мат Возняк (Рей Лиота).

Поради затрудненото си финансово положение, Харли приема подкупи и пари от рекет, за да осигури добър живот на талантливата си дъщеря тийнейджърка Кристина. Когато е заловена от антикорупционното звено на ФБР и е принудена да доносничи за собствения си екип, тя трябва да вземе трудното решение - дали да се застъпи за своите колеги полицаи и да бъде вкарана зад решетките, или да избави себе си и да подсигури бъдещето на дъщеря си.

Харли се впуска в опасна игра със специален агент Стал от ФБР (Уорън Коул), който развива прекомерна привързаност към нея. Междувременно Возняк, който ръководи полицейския екип, започва преследване на доносника с всички средства. Напрежението се покачва, докато екипът се опитва да налага собственото си разбиране за улично правосъдие под наблюдението на ФБР.

Два сезона (2016 - 2017 г.) 26 епизода х42 мин.
Уеб сайт: nbc.com/shades-of-blue
Фейсбук: facebook.com/NBCShadesofBlue/

От 3 октомври 2016 г. по FOX Crime. От 14 януари 2017 г. - повторение.
От 5 март 2020 г. по NOVA. От 13 октомври 2021 г. - повторение.

ИЗБРАНО