Играчи

За филма

Оригинално заглавие: Ballers
Държава: САЩ
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Стивън Левинсън

В ролите: Дуейн Джонсън, Анди Гарсия, Джон Дейвид Уошингтън, Омар Бенсън Милър, Донован У. Картър, Роб Кордри, Трой Гарити, Джазмин Саймън, Лондон Браун, Ариел Кебел, Дуле Хил, Ричард Шиф


Спортна комедия за бурния живот и перипетии на бивши и настоящи играчи на американски футбол. В главната роля на Спенсър Страсмор, бивша спортна суперзвезда, преквалифицирал се във финансов мениджър на настоящи играчи, е Дуейн Джонсън, а декорът е обленият в слънце Маями.

Нещата се усложняват за Спенсър Страсмор, пенсионирана звезда от галактиката на американския футбол, преквалифицирал се във финансов мениджър. Границите между професионалното и личното се размиват, докато Спенсър се опитва да постигне устойчив успех, а междувременно трябва да се изправи и срещу някои демони от миналото, когато се среща лице в лице с най-големия играч на терена (в ролята - Анди Гарсия).

Междувременно най-близките приятели и клиенти на Спенсър се борят да намерят почва под крата си. Укротеният Рики (Джон Дейвид Уошингтън, син на Дензъл Уошингтън) опитва шансовете си сам, дакото опознава бащата, който го е изоставил. Чарлз (Омар Бенсън Милър) се опитва да балансира между новороденото бебе и бъдещето си в професионалния спорт. А Върнън (Донован У. Картър) се бори с последиците от живота си извън терена.

За да му помагат в сделките с огромни печалби и още по-големи егота, отново са тук откаченият му бизнес партньор Джо, уравновесеният агент Джейсън, и приятелката му, спортният репортер Трейси. В бизнес, в който или трябва или да победиш или да си стоиш вкъщи, Спенсър и екипът му научават какво точно означава "победителят взима всичко" и пак са готови да се борят за още пари, сделки и уважение.

Изпълнителни продуценти са Стивън Левинсън, Марк Уолбърг, Дуейн Джонсън, Дани Гарсия, Питър Бърг, Евън Райли, Роб Уайс, Джулиан Фарино, Денис Бигс.

От 18 юли 2016 г. по HBO (сезон II). От 24 юли 2017 г. - сезон III.

ИЗБРАНО