Soy Luna

За филма

Оригинално заглавие: Soy Luna
Държава: Аржентина
Година: 2016
Жанрове: Юношески

Режисьор: (създател и сценарий) Jorge Edelstein

В ролите: Карол Севиля, Майкъл Ронда, Валентина Зенер, Агустин Бернаскони, Лионел Феро, Каролина Копелиоф, Катя Мартинес, Гастон Вието, Киара Паравичини, Малена Ратнер, Ана Хара, Хорхе Лопес, Руджеро Паскуарели


Музикална комедия - теленовела за тийнейджъри, пълна с музика, пързаляне с ролери и предизвикателства. Звездите в сериала са международен актьорски състав, ръководен от мексиканската актриса Карол Севиля в ролята на Луна.

Епизоди х45 мин.
Фейсбук: facebook.com/SoyLunaGlobal

Героите:
Луна
Луна е красива и забавна тийнейджърка, която трябва да се адаптира към нов начин на живот. Тя е много изобретателна и никога не се отказва, без значение колко неблагоприятни са обстоятелствата. Тя е автентична и отворена към света. Тя е толкова добросърдечна, колкото и разсеяна. Фактът, че лесно се разсейва обикновено я забърква в неприятности, но тя е винаги усмихната и е способна да поправя грешките си. Пързалянето е нейната страст и благодарение на таланта си, решителността и смирението, тя ще постигне всичко, което си пожелае.

Амбър
Амбър е капризно и повърхностно младо момиче, родена със сребърна лъжица в устата си! Живее с кръстницата си Шарън. Всичко в живота й е под контрол, изпълнен е с лукс и комфорт, докато не се появава Луна. Амбър е момиче, което приковава вниманието на всички, независимо къде се намира. Тя е много интелигентна, но донася бедствия наоколо. Често плете коравосърдечни планове, за да получи това, което желае. Тя е много популярно момиче. Притежава антураж от приятели, които й се възхищават и й помагат да успее във всички начинания, както в училище, така и на пързалката.

Матео
Матео е син на дипломати и от ранна възраст е свикнал да живее в различни държави, като се мести през няколко години. Поради тази причина не се привързва към места и хора. Той е много красив и популярен, дори изкуствен на пръв поглед. Матео е гаджето на Амбър, но чрез харизматичната му личност се разбира, че обича да живее свободно, далеч от приятелски връзки и емоционални обвързвания. Той е опитен и много уверен скейтър. Матео е наясно, че всяко момиче е влюбено в него. Но тъй като няма невъзможно мисии за него, той ще се опита да спечели сърцето на единственото момиче, което не му обръща никакво внимание.

Симон
Симон е най-добрият приятел на Луна. Те са израснали заедно в Мексико от малки и поради тази причина са като брат и сестра. Винаги е готов да я развесели и окуражи. Всъщност Симон е тайно влюбен в нея. Той е скромен, обикновен и добросърдечен, винаги щастлив, приятелски настроен и в добро настроение. Неговата страст са свиренето на китара и карането на ролери. Симон е страхотен музикант и често пише песни за Луна.

Нина
Нина е много любопитно момиче, интересува се от всичко и обича да учи. Нейните знания надминават тези на много нейни връстници. Има много технически отговори и много широка и сложна лексика. Нина е срамежлива и затворена. Води самотно съществуване, но й харесва да ходи на училище и „Джам и Ролер“, въпреки че пързалянето не й допада. Обича да ги посещава незабележимо, защото често се страхува да общува с останалите, но животът й се променя, когато открива приятел в лицето на Луна.

Гастон
Гастон е най-добрият приятел на Матео. Той е негово доверено лице и съветник и единственият, който познава добре Матео под неговата популярна и комуникативна черупка. Гастон също е атрактивен и популярен, но за разлика от Матео е здраво стъпил на земята. Никога няма прекалено много проблеми, единственият му интерес са момичетата, пързалянето и музиката. Постепенно се изморява от изкуствения свят около него.

Делфина
Делфи е една от най-добрите приятелки на Амбър в училище, на пързалката и в живота. Тя е заможна и аристократична. Иска й се да бъде център на внимание, но живее в сянката на Амбър. Делфина е много предубедена, изкуствена и й харесва да принадлежи към вътрешния кръг на Амбър, което я кара да се чувства оценена от хората.

Рамиро
Рамиро е млад чилиец, който е изключително самостоятелен и взискателен: той се кара кънки, пее и танцува страхотно. И го знае. Рамиро иска да постъпва правилно и не може да държи неудовлетвореността си под контрол, когато целите му не са постигнати. Понякога е възприеман като арогантен и бездушен човек от околните. Мечтае да се превърне в звезда и винаги тренира много за своите представления. Може би някой ден някой ще го открие и ще го превърне в звездата, която е роден да бъде.

Джазмин
Заедно с Делфина, Джазмин е една от най-добрите приятелки на Амбър. Джазмин не е съобразителна и винаги казва това, което си мисли и по този начин винаги се проваля. Когато иска да поправи нещата, неволно ги влошава. Джазмин е наивна и откровена, а това улеснява манипулирането й. Въвлечена е във всички зли планове на Амбър и не подлага нищо под въпрос; знае, че това е цената, която трябва да плати, за да принадлежи към нейния антураж. Живее в онлайн и социални пространства и винаги се придържа към мнението на околните.

Хим
Химена е тиха и внимателна. Тя е много романтична, креативна и й е много трудно да стъпва здраво на земята. Химена обича да се пързаля, но истинската й страст са танците. Ям е нейната най-добра приятелка. Заедно са „Хим и Ям“ (нещо като Ин и Ян). Те са неразделни, имат страхотна връзка и са две допълващи се половини.

Ям
Ямила е аналитична, рационална и решителна. Импулсивна и много директна, откровена е, и не може лесно да бъде контролирана. Има богато въображение и изненадва всички на сцената със страхотния си глас. Постепенно Ям ще открие страстта си към дизайна. Тя е много стилна, но вкусът й е по-изискан в сравнение с останалите й връстнички.

Николас
Николас е слунчево и добро момче, към което всички се привързват. Той отговаря за всички кънки в „Джам и Ролер“. Нико е най-добър приятел на Педро, който също работи на пързалката. Заедно планират да създадат рок банда. Бавно, без много усилия, мечтата им ще стане реалност. Всички момичета са му фенки!

Педро
Педро е честен и откровен. Винаги е готов да даде всичко за приятелите си. На моменти е срамежлив и несигурен с момичетата. Отговаря за кафенето в „Джам и Ролер“. Педро е музикант, обича да свири на барабани и е щастлив, когато репетира с бандата.

Тамара
Тамара е мениджър и супервайзър в „Джам и Ролер“. Има страст към кънките, за това й харесва да работи там. Много е организирана, отговорна и често проверява дали Николас и Педро не се разсейват с момичета. Тамара е трудолюбива, осведомена за всичко, което се случва в „ Джам и Ролер“.

От 16 май 2016 г. по Disney Channel Bulgaria.

ИЗБРАНО