Бесни кучета

За филма

Оригинално заглавие: Mad Dogs
Държава: САЩ
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Крис Коул

В ролите: Стив Зан, Майкъл Империоли, Романи Малко, Бен Чаплин, Били Зейн


Черна комедия на Amazon Studios за четирима 40+ приятели. Кой женен, кой разведен, всеки с проблемите си, добутал някак до на попрището жизнено средата - те пристигат в Белиз (държава в Централна Америка) на гости на стария си приятел Майло, за да отпразнуват заедно пенсионирането му.

Сюжетът на пръв поглед не вещае особен драматизъм. Очевидно е как се забогатява така и толкова, за да си позволиш пенсия в разцвета на силите си, но приятелите са толкова запленени от стандарта на живот на Майло и неговите бохемски нощи, че набързо приспиват всякакви подозрения и се отдават на приятни емоции. Купонът обаче внезапно поема в неочаквана посока и престоят им - от приятна почивка със сламени шапки, цветни коктейли и загорели красавици - се превръща в среднощен кошмар, изпълнен с лъжи, измами, убийства, отвличания, местни нарко босове, трафик на наркотици, яхти, оръжия и какво ли още не!

Разказ за приятелството, поставeно на върховно изпитание. Напълно извън нормалната среда, която обитават, захвърлени на светлинни години от зоната си на комфорт, момчетата бързо осъзнават, че единственият начин да оцелеят в това приключение е да се доверят един на друг - нещо, което никога не биха направили при нормални обстоятелства.

10 епизода.

От 1 април 2016 г. по AXN. От 8 август 2016 г. - повторение.

ИЗБРАНО