Непорочната Джейн

За филма

Оригинално заглавие: Jane the Virgin
Държава: САЩ
Година: 2014
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Jennie Snyder Urman

В ролите: Джина Родригес, Андреа Наведо, Джъстин Балдони, Яел Гробглас, Ивоне Кол, Хайме Камил


Микс от комични ситуации, водовъртеж от емоции и поредица от драматични случки.

Джейн Вилануева (Джина Родригес) винаги е живяла по правилата и е планувала перфектния си живот – има перфектния план за кариера и перфектния годеник. Тя усърдно се бори за постигане на мечтата си да стане детска учителка, работейки като сервитьорка в известен хотел в Маями, за да финансира обучението си. Любовният ѝ живот също процъфтява - годеникът, който винаги е подкрепял любящата си приятелка, е детектив от полицията в Маями. От страх да не повтори грешката на майка си да роди твърде млада, Джейн е решила да запази своята непорочност до първата брачна нощ. Когато един ден отива на лекар за рутинен преглед, тя по грешка бива изкуствено оплодена и… животът на Джейн се променя завинаги.

Вместо да се подрежда, животът на Джейн все повече се обърква. И застрашително започва да напомня сапунените сериали, които е гледала като малка. Един рутинен медицински преглед обръща света на нашата героиня. Поради лекарска небрежност тя е осеменена по изкуствен път и забременява непланирано. Факт, който я отдалечава от годеника й - привлекателен детектив - и я сближава с донора на спермата - нейният шеф, бивш плейбой и женен мъж Рафаел Солано (Джъстин Балдони). За да бъде кашата пълна, на сцената се появява отдавна изчезналият баща на Джейн - телевизионната звезда, отмъстителният Рохелио Де Ла Вега (Хайме Камил).

Едно неочаквано бебе преобръща на 180 градуса плановете й за идеалния безоблачен и уреден живот, свърза я с хора, с които вероятно не би искала да има нищо общо при други обстоятелства Въпреки трудностите и неочакваните житейски бури, жените от семейство Вилянуева - Джейн, майка й Сиомара (Андреа Наведо) и баба й Алба (Ивоне Кол) - не се предават. Сила да се справят с предизвикателствата и да продължат напред им дава дългоочакваният, най-малък член на семейството.

Мистериозно убийство, отдавна загубен баща, маниакални криминални умове, както и луди бивши са перфектните съставки за драматичен сериал с нотки на латиноамериканска теленовела.

3 сезона (2014 - 2016 г.), 54 епизода х60 мин.
Фейсбук: facebook.com/cwjanethevirgin/

От 13 май 2015 г. по FOX Life. От 27 януари 2016 г. - сезон II.
От 15 декември 2016 г. по NOVA.

ИЗБРАНО