Връзки

За филма

Държава: България
Година: 2015
Жанрове: Комедия

Режисьор: Виктор Божинов, Васил Стефанов

В ролите: Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Алек Алексиев, Биляна Петринска


Градска комедия с елементи на драма - историята на съвременните семейни отношения и извънбрачни връзки. Всеки епизод добавя нов елемент към емоционалния пъзел като всички заедно се фокусират върху вътрешния стремеж на хората да търсят любов и различните начини да я получат в наши дни.
Продуцент - „Емо Вижън”, сценаристи - Ваня Николова и Йордан Банков, оператори - Антон Бакарски и Владимир Михайлов.

Летните страсти са подгрети с актуалните за съвремието ни въпроси за отношенията в модерното семейство и извън него, вечното желание на човек да търси любов и начините, по които я получава днес, смисълът и безмислието на брачната институция, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрестанното търсене на идеалния партньор.

Разкрива се сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг на неговите членове.

Централни образи са бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, неговата съпруга - известна архитектка, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст. Тримата ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

В сезон 2:
След фатална катастрофа, Тони изпада в кома. Доходите на Мика от архитектурното бюро не достигат за лечението му. Как ще се справи Мика със скъпите възстановителни процедури на мъжа си? Има ли нещо, което може да превърне две жени от врагове в бизнес партньори? Какво крие Мика в интимния си живот и докъде ще стигне страстната й връзка бившия й клиент Александър Панов? След една година танц със смъртта, Тони е напълно променен! След една година танц с двойствения живот, Мика също. Ще си дадат ли сметка героите, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно – скуката. Какво ще се промени, когато Тони разбере кой е тайният мъж в живота на Мика? И кое ще провокира избухването на истинска предразводна война? В нея ще бъдат замесени всички: бивши и настоящи любовници, деца, родители, родители на родителите, посредници, адвокати и всички възможни приятели... Тони и Мика влагат цялата си любов и изобретателност във всяка от битките. Докъде ще стигнат в тази страховита война и какви ще са последиците за всеки от тях?

От 3 до 25 юни 2015 г. по bTV (10 епизода). От 19 юни до 17 юли 2016 г. - сезон II. От 6 януари 2017 г. - повторение (от сезон I). От 22 ноември 2017 г. - ново повторение.
От 4 април до 6 юни 2016 г. по FOX Life - сезон II (10 епизода).

ИЗБРАНО