Ритъмът на мечтите

За филма

Оригинално заглавие: Sasural Simar Ka
Държава: Индия
Година: 2011
Жанрове: Сапун

Режисьор: Pawan Kumar

В ролите: Deepika Samson, Avika Gor, Dheeraj Dhoopar, Sara Khan, Manish Raisinghani


Авика Гор, една от най-успешните и скъпоплатени звезди на индийското кино и телевизия влиза в най-новата си роля – на момиче (Роли), което не се страхува да заявява себе си, а бунтът ѝ срещу закостенелите обичаи води след себе си до куп усложнения и още по-сложен любовен четириъгълник.

Освен като главно действащо лице, Авика влиза и в ново за нея амплоа – човек зад кадър. Тя сама създава хореографията на някои от танците (важно значение за сюжета).

Роли не се страхува да се изправи срещу консерватизма на традициите, открито да заяви себе си и да служи за пример на жените в родината си. Тя влиза в конфликт със своето семейство и закостенелите порядки в обществото, за да може по-голямата ѝ сестра - Симар (Deepika Samson) - да осъществи своята мечта.

Симар иска да стане танцьорка, но родителите на двете момичета смятат такава кариера за непристойна и непочтена. Техните планове за бъдещето на голямата им дъщеря са напълно различни - Симар трябва да се омъжи за заможния Прем (Dheeraj Dhoopar) съгласно уговорка между техните семейства...

В деня на сватбата обаче, в града се провежда конкурс по танци, победата в който е трамплин към голямата сцена. За да може Симар да участва в състезанието, без да предизвика подозренията и гнева на родителите им, Роли решава да я замести по време на приготовленията за сватбата.

Нещата приемат драматичен обрат, когато Симар закъснява за венчавката, а преоблечената и забулена Роли е принудена да се омъжи за Прем. Това поставя началото на дълга история, в която двете сестри трябва да извървят трудния път към любовта, да открият себе си и, не на последно място, да разплетат един сложен любовен четириъгълник.

Уеб сайт: colors.in.com/in/shows/sasural-simar-ka-50.html
Епизоди х20 мин. (1 100 епизода към края на януари 2015 г.).

От 9 февруари 2015 г. до 17 септември 2018 г. по Diema Family.
От 28 юни 2016 г. по NOVA.

ИЗБРАНО