Родители

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Jason Katims

В ролите: Peter Krause, Craig T. Nelson, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen, Sam Jaeger, Joy Bryant


"Parenthood": комедийна семейна драма за извънредно голямата, извънредно живописна и несъвършена фамилия Брейвърман.


Сара Брейвърман - самотна майка, изпитваща финансови затруднения, опакова багажа си в апартамента във Фресно с намерението да се отправи на дълъг път с нежелаещите си да я последват деца Амбър (Мей Уитман) и Дрю (Майлс Хайцер) към родния си дом в Бъркли, за да бъде по-близо до семейството си.

У дома Сара е посрещната от невероятния си баща – упорития Зик (Крейг Т. Нелсън) и желязната си майка Камий (Бони Беделия), които са заети с решаването на собствените си семейни проблеми.


В това време, сестрата на Сара и пълна нейна противоположност Джулия (Ерика Кристенсен) се изявява като успешен фирмен адвокат, опитвайки се да съчетае кариерата си с ролята на майка, подпомагана от безработния си съпруг Джоел (Сам Джагър)…


По-малкият брат на Сара – нежелаещият да се обвързва Кросби (Дакс Шепърд) внезапно бива принуден да ревизира приоритетите си и да поеме отговорностите на зрял човек, когато старата му любов Джасмин (Джой Брайънт) се появява неочаквано. А на Адам (Питър Краузе), най-голямото дете на семейство Брейвърман, му се налага да изостави досегашните си представи за "нормално" семейство, когато той, жена му Кристина (Моника Потър) и дъщеря му – тийнейджърката Хади (Сара Рамос) научават, че ексцентричният им син и по-малък брат на Хади – Макс (Макс Бъркхолдър) е болен от синдрома на Аспергер.


В сезон 2:

Адам е притиснат от нуждите на семейството си и нарастващите изисквания в работата си от страна на шефа му Гордън Флинт, като освен това намира на Сара стажантско място в „Ти енд Ес Футуеър“.


Амбър започва да прекарва много време с новата си приятелка Келси, което кара Сара да ревнува и да търси съветите на колегата си Марк (гостуваща звезда Кевин Алехандро). Джулия се опитва да убеди Джоуел да имат още едно дете, а междувременно Адам има проблеми в отношенията си с Макс.


В разгара на финансова криза Адам е принуден да вземе важно решение, което ще промени бъдещето на компанията, а Джасмин и Кросби съобщават бъдещите си планове на Джабър, който реагира изненадващо на новината.


Въпреки че и децата, и семейството имат своите проблеми, може би тяхното събиране ще им даде необходимия импулс, за да си помогнат взаимно, като възстановят хармонията в живота си и се съсредоточат върху ежедневните предизвикателства, свързани с отглеждането на децата и поставянето на ново начало.


В сезон 3:

Предстои мъчителен 40-ти рожден ден на Сара (Лорън Греъм), която търси емоционална подкрепа от г-н Сир (гост-звездата Джейсън Ритър).

Междувременно Адам (Питър Краузе) се мъчи да реши проблема с безработицата и с предизвиканата от нея невъзможност да осигурява семейството си, което освен практически проблем, е удар за самоуважението му.

Кристина (Моника Потър) е притеснена от перспективата Макс да посещава обикновено училище, Хади (Сара Рамос) и Алекс (Майкъл Б. Джордан) имат проблеми във връзката си, а Кросби (Дакс Шепърд) изпитва противоречиви чувства, когато Джасмин започва да излиза на срещи.


Уеб сайт: http://www.nbc.com/parenthood

Епизоди х60 мин.


От 27 декември 2012 г. по Diva Universal (сезон I). От 4 февруари 2013 г. - сезон II. От 6 юли 2014 г. - сезон III.

ИЗБРАНО