Ханк

За филма

Държава: САЩ
Година: 2009
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Tucker Cawley

В ролите: Kelsey Grammer, Melinda McGraw, Jordan Hinson, Nathan Gamble, David Koechner, Crista Flanagan, Raymond Ochoa, David Petruzzi


"Hank": Уволнен шеф в престижна фирма търси отново пътя към върха.

Един сезон (2009-2010), 10 епизода х 30 мин.


Носителят на наградата „Еми” Келси Грамък („Фрейзър”, „Бар „Наздраве”) ще се превъплъти в ролята на Ханк Прайор – голям шеф в престижна фирма, който ненадейно губи работата си. Тогава той решава да се премести заедно със семейството си в малкото градче „Ривър Бенд”, щата Вирджиния, където някога е започнала успешната му бизнес кариера.



Сега обаче, освен че е загубил почти всичко, ще му се наложи да се изправи и пред най-голямото предизвикателство - да бъде добър съпруг и баща и да се посвети на семейството си, с което никога не е прекарвал достатъчно време. И докато жена му Тили съжалява, че е напуснала охолния си живот в Ню Йорк, Ханк е твърдо решен да възроди кариерата си именно в града, където е започнало всичко.



По пътя обратно към триумфа обаче, той ще трябва да се изправи срещу доведения си брат Гради Фънк, който със задоволство наблюдава последните му неуспехи. Ханк ще се сблъска с проблеми и в това да намери допирни точки с децата си – ексцентричният му син Хенри и дъщеря му Мади, вечно недоволна тийнейджърка, която за всичко търси вината в баща си. Въпреки неуспехите и трудностите обаче, Ханк е решен да се върне на върха.




От 2 февруари 2013 г. по bTV Comedy.

ИЗБРАНО