Аурора

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Сапун

Режисьор: David Posada, Otto Rodríguez, Tony Rodríguez

В ролите: Сара Малдонадо, Хорхе Луис Пила, Еухенио Силер, Ванеса Посе, Пабло Асар, Айлин Мухика, Исмаел ла Роса


"Aurora": Минали са 20 години от момента, в който е била замразена, изпълнена с желанието да се види отново с Лоренсо и Бланка... останала жива, поддържана от спомена за топлината на неговата любов и желанието да бъде отново с него.

Това е танцьорката Aurora Ponce de León, а новелата разказва нейната история.


Затворена в криогенна камера, която я поддържа жива, тя изгаря от желание да си върне живота и да потърси отново мъжа, който я е научил да обича преди години. На 20 години, прид 1990-те, Аурора се е влюбила за първи път и щастливецът е бил Лоренсо - бивш преподавател по танци, с когото са се запознали, когато е останал самотен баща на Мартин, след като съпругата му го е напуснала и е оставила отговорността за детето на него.


Аурора посещава Училище по изкуствата в Ню Йорк с най-добрите си приятелки, Наталия и Ванеса, и се запознава с него случайно - в бар, след репетиция. Любовта им се развива, но ревнивата Ванеса прави така, че той да види как друг я целува на рождения й ден. Разделят се, а Аурора е забременяла...


Аурора ражда, но е неизлечимо болна - и когато е на крачка от смъртта, баща ѝ използва крионика, за да поддържа жива надеждата за спасението ѝ.

Густаво, бащата на Аурора, е лекар и е признат като експерт в областта на криониката – замразяване на човешки тела с цел съживяването им след време.


Минават 20 години и след като се появява лек, настъпва моментът Аурора да бъде върната към живот. Това е нов шанс за нея да си върне дъщерята, която не я познава и да се върне в прегръдките на мъжа, когото обича. След размразяването тя се чувства слаба, но открива, че не се е променила на външен вид; не знае обаче колко се е променил животът, не знае как да живее в този променен свят, а и дъщеря ѝ е почти на нейната възраст. Дали Лоренсо все още я чака, както тя него?


Един сезон (2010 - 2011), 135 епизода х43 мин., продукция на Telemundo.


От 18 декември 2012 г. до 29 юни 2014 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО