Майк и Моли

За филма

Оригинално заглавие: Mike & Molly
Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Комедия

Режисьор: (създател и сценарий) Mark Roberts, Don Foster, Chuck Lorre

В ролите: Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Nyambi Nyambi, Swoosie Kurtz


Любовна история от създателите на „Двама мъже и половина” Марк Робъртс и Чък Лори.

Сюжетът се върти около двама души – колкото обикновени, толкова и необикновени, които винаги са се предпазвали от емоции и са разчитали на способността да гледат шеговито на живота.

Сега, с взаимната си подкрепа и с помощта на срещата на Анонимните чревоугодници, където се запознават, те трябва да се научат да се доверяват един на друг. Но влюбването не е лесна задача, особено когато си заобиколен от приятели и роднини, които са твърде близо и твърде упорити.

Майк Бигс (Били Гардел) е добродушен полицай, който искрено иска да отслабне. Партньор на Майк е Карл Макмилан. Той е слаб бърборко, който насърчава Майк по пътя към отслабването и романтиката. Един ден Майк среща Моли Флин (Мелиса Маккарти), симпатична и пухкава учителка с добро чувство за хумор. За Моли не е лесно да се фокусира върху интелигентните решения, докато живее със сексапилната си по-голяма сестра Виктория (Кейти Миксън) и майка им Джойс.

Майк и Моли се срещат на най-неочаквани места. Сега те са на път да разберат накъде ще ги отведе стремежът им за общуване...

В сезон 4:
Връзката на пухкавата двойка е изправена пред редица нови предизвикателства. След като се изповядаха един на друг, Майк и Моли започват да преоткриват себе си. Моли е на кръстопът в кариерата си и решава, вместо да учи деца, да стане... писател. Майк от своя страна е решен да живее всеки ден като за последно, изпадайки в посттравматичен шок и също се колебае относно работата си. Дали двамата ще успеят да бъдат себе си?

В сезон 6:
Двамата влюбени ще осиновят първото си дете – Уилям Майкъл Бигс, но ще разберат, че Моли вече е бременна с второто им дете... Сезонът е изпълнен с раздели, събирания и много забавни моменти от шантавият живот, който водят един полицай и една учителка. Майк се вбесява често, понеже Моли не върши домакинската си работа, а за сметка на това се занимава изцяло с писането на нов роман. Тя отново се впуска в борба с килограмите и се опитва да започне с фитнеса, но дали този път ще победи? Майк също би дал всичко на света, за да свали някой и друг килограм. Сред най-големите критици на симпатичните дебеланковци са колегата на Майк – Карл, сестрата на Моли – Виктория и сенегалецът Самюъл, който е сервитьор в любимото заведение на Майк.

6 сезона (2010 - 2016 г.), епизоди х30 мин.
Уеб сайт: cbs.com/shows/mike_and_molly/
Фейсбук: facebook.com/MikeandMollyTV/

От 2 октомври 2012 г. по bTV Comedy. От 3 август 2013 г. - повторение. От 8 декември 2015 г. - сезон IV. От 9 април 2017 г. - сезон VI.
От 12 юни 2017 г. по FOX Life. От 13 юли 2017 г. - сезон III.