Рафаела

За филма

Държава: Мексико
Година: 2011
Жанрове: Сапун

Режисьор: (сценарий) Katia R. Estrada, Delia Fiallo, Enna Márquez

В ролите: Scarlet Ortiz, Jorge Poza, Patricia Reyes Spíndola, Rogelio Guerra, Diana Bracho, Manuel \'loco\' Valdés, Arleth Terán, Chantal Andere, Arturo Carmona


"Rafaela": Повече от една любовна история в 120 епизода х 45 мин. Римейк на теленовелата "Рафаела" (Венесуела) от 1977 г.

Една млада докторка се бори, за да напредне в професията и да се справи с всички препятствия, които ѝ пречат да бъде щастлива.


Рафаела е красива и млада и смята да специализира в болницата, която се ръководи от д-р Рафаел Антунес – бащата, който я е изоставил, когато е била много малка. Морелия, съпругата на Антунес, решава да се отърве от девойката, тъй като приема тази ситуация за много унизителна.

Рафаел е решена да успее, огорчена от мизерията, в която се налага да живее с майка си Каридад и петте си братя и сестри от различни бащи: Росалба, Чучо, Белен, Лули и Гойито.


В болницата тя се сблъсква с Хосе Мария – брилянтен лекар, мачист и донжуан. Но сблъсъкът на личности е неизбежен, а тяхното съперничество се превръща в привличане. Въпреки това, Рафаела не смята да започва връзка с Хосе Мария, който е любовник на омъжена жена (Илеана) и чиято връзка му носи много проблеми.

След една седмица почивка и докато се появи съпругата на Хосе Мария – Мирея, която го държи до себе си благодарение на една голяма тайна, двамата преживяват една сериозна любов.


Рафаела обаче се разочарова от своя любим и пред нея се очертава едно бъдеще, в което тя ще го мрази винаги, защото сега се е оказала сама. Хосе Мария води едни безкрайни битки и когато си дават сметка, че двамата са създадени един за друг, те трябва да се грижат и защитават своята любов от препятствията, които става все по-непоносими, за да постигнат в крайна сметка пълното щастие.


Уеб сайт: http://www2.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/rafaela/


От 27 март 2012 г. по Diema Family. От 2 февруари 2013 г. - повторение.

ИЗБРАНО