Италианска идилия с Лидия

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Лайфстайл

В ролите: Lidia Matticchio Bastianich (Lidia Motika)


"Lidia's Italian-American Kitchen": Да се разберем от самото начало – забравяме за диетите, за нискомаслените, високофибрените и некалоричните продукти, за безцветното, оранжерийното и полуготовото в кухнята.

Намираме се в дома на Лидия, а тук се готви щедро, обилно и много вкусно. Готви се както по времето, когато мъжете бяха истински мъже, жените – истински жени, а телешките скалопини… телешки скалопини.


Сред всеобщите призиви към здравословно хранене, Лидия дискретно напомня, че няма нищо по-добро за физическото и душевно здраве от вкусното ястие, споделено с близки и че радостта от общуването не се мери в калории.


Знаменитата сеньора с неподправената радост и удоволствие пресъздава традиционни ястия по домашни рецепти. Освен готварски опит, познаване и любов към италианската кухня, тя притежава умението да скъсява дистанцията и да създава близост и уют.

Даже и да не се хванете сами да си точите тестото за лазаня, с Лидия и най-простото ястие ще ви е по-вкусно.


„Италианска идилия с Лидия” винаги започва с усмивка и завършва с покана: Tutti a tavola a mangiare (всички на масата да ядем), на която няма как да устои и най-закоравелият анорексик.


От 2010 г. по Fiesta TV.

ИЗБРАНО