Пепел от рози

За филма

Оригинално заглавие: Fatmagül'ün Suçu Ne
Държава: Турция
Година: 2010
Жанрове: Драма

Режисьор: Hüseyin Tunç, Ayhan Özen, Hilal Saral

В ролите: Beren Saat, Engin Akyürek, Firat Çelik, Murat Daltaban, Bugra Gülsoy, Kaan Tasaner


Фатмагюл е красиво и наивно момиче, което живее в Ълдър, село недалеч от град Измир и курорта Чешме в Западна Турция, на брега на Егейско море. След смъртта на родителите си, тя живее с брат си и снаха си.
Фатмагюл е влюбена в Мустафа, с когото се познават от години, и планира сватбата си с него през лятото. Тя го обича и иска да се ожени възможно най-скоро.

Керим също е от малкия град. Баща му е напуснал майка му заради друга жена, докато той е бил още дете. След като майка му се самоубива, Керим остава сам.

Ужасна трагедия превръща живота на Фатмагюл в ад. Една вечер, докато се разхожда, тя е нападната от четирима пияни младежи: Керим, Вурал, Ердоан и Селим. Фатмагюл така и не разкрива истината за самоличността на похитителите си, защото е заставена да пази тайна и да се омъжи за един от тях - Керим. По този начин той ще избегне затвора, а и ще спаси приятелите си, а тя няма да е одумвана от хората в селото.

Керим е беден младеж, а останалите трима са от богати семейства, които плащат занапред мълчанието и на Фатмагюл, и на Керим. Мустафа обаче разбира за "изневярата" на бъдещата си съпруга и е изпълнен с гняв и желание за отмъщение.
Дали истината ще излезе наяве и каква е вината на Фатмагюл...

Уеб сайт: http://www.fatmagulunsucune.tv/

От 24 януари до 6 юли 2012 г. по bTV (112 епизода х45 мин.). От 17 септември до 17 декември 2012 г. - нови епизоди (от 113 до 175 еп.). От 3 септември 2013 г. до 28 март 2014 г. - повторение (еп. 1 - 141).
От 24 март до 20 май 2014 г. по bTV Lady (82 епизода).
От 4 август 2018 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО