Забравените

За филма

Държава: САЩ
Година: 2009
Жанрове: Крими

Режисьор: (сценарий) Марк Фрийдман

В ролите: Крисчън Слейтър, Мишел Борт, Рошел Айтс, Хийтър Стивънс, Антъни Керигън, Боб Стивънсън


"The Forgotten": изпълнителни продуценти - Джери Брукхаймър, Марк Фрийдман и др., продукция на Warner Bros. Television, излъчена първо по ABC (2009-2010 г.).

Когато е намерено тяло без документи за самоличност. Когато приятелите и семейството не го потърсят. Когато полицейското разследване стигне до задънена улица. Когато всичко изглежда безнадеждно.

В този момент се намесва група от граждани доброволци от цялата страна, познати като „Забравените”. Тази група се занимава с убийства, останали нерешени от полицията. Тяхната цел е да идентифицират жертвата и да помогнат за залавянето на убиеца.


Сюжетът на всеки епизод се заплита около„ тяло”, което наблюдава членовете на екипа, докато те се опитват да разберат коя е била жертвата. Защо някой би станал доброволец на толкова мрачна задача? Като новобранец Тайлър Дейвис бързо открива, че всеки един от членовете на екипа има свои собствени причини за доброволческа дейност в мрежата. Алекс Донован (Крисчън Слейтър)е бивш полицай, чиято 8-годишна дъщеря е била отвлечена преди две години и не е намерена. Линдзи Дрейк, жената, която управлява мрежата от дома си, е виртуален отшелник, чийто съпруг е осъден за убийство. Кандис Бътлър мрази ежедневната си работа. Оказва се, че тя има специалната дарба да улеснява хората- дори чепатия Тайлър, талантлив скулптор с минало в съдебна медицина, отпаданал от медицинското училище, които първоначално се присъединява към екипа, за да изпълни присъда от 200 часа общественополезен труд.


18 епизода х 60 мин.

От 19 декември 2011 г. по bTV Action. От 11 август 2012 г. - повторение. От 9 май 2013 г. - ново повторение.

ИЗБРАНО