Босове под прикритие

За филма

Държава: САЩ
Година: 2010
Жанрове: Риалити

Режисьор: (сценарий) Stephen Lambert

В ролите: (анонси) Mark Keller


"Undercover Boss": американска поредица на телевизия CBS и Studio Lambert, базирана на британската от 2009 г. със същото име, от същия продуцент и сценарист (Stephen Lambert).

Всеки епизод описва личност, която има висока позиция в мениджмънта на голяма компания или дори е нейният собственик, решил - под прикритието да обикновен служител - да открие и разбере проблемите във фирмата.


Той променя външния си вид и върши дейност под прикритието на фалшива лична история. Измислените обяснения за придружаващите го оператори от CBS са, че го филмират за някакъв документален филм за начинаещите служители в конкретния икономически отрасъл. Служителят изкарва около една седмица под прикритие, работейки в различни области на дейността на компанията - всеки ден на различна длъжност и в повечето случаи и на различно място. По този начин, началникът е изложен на поредица от затруднения със смущаващи резултати, като неизбежно опознава подбраните служители на компанията с техните професионални и лични предизвикателства.


В края на седмицата под прикритие босът възвръща истинската си идентичност и кани подбраните служители в централния офис на компанията. Усърдно работещите биват възнаградени чрез промоционални или финансови стимули, а на други пък се предлага обучение или по-добри работни условия.

Продуцентите на шоуто определят кои компании ще бъдат във фокус, каква работа ще извършват босовете и кои служители и ситуации ще бъдат излъчени. Компанията няма контрол върху това, макар че й е обещано нейната репутация да не бъде накърнена. Нито компанията, нито нейният служител получават пари или дават пари на телевизия CBS или на продуцентите.


От 5 ноември 2011 г. по TV7. От 28 април 2012 г. - повторение.

От 11 март 2013 г. по News7.

ИЗБРАНО