Убежище от грехове

За филма

Оригинално заглавие: Il peccato e la vergogna / Sin and Shame
Държава: Италия
Година: 2010
Жанрове: Драма

Режисьор: Луиджи Париси, Алесио Интури

В ролите: Габриел Гарко, Мануела Аркури, Джорджо Капуто, Джулиана де Сио, Росалинда Челентано, Ева Грималди, Франческо Тести, Стефано Сантоспаго, Виктория Ларкенко, Ерос Галбиати, Лаура Ториси


История от края на 1930-те години в Рим, по времето на фашизма ("Ares Film" за "Canale 5", разпространение - "Mediaset").

Чувствената Кармен Табачи (Мануела Аркури) среща жестокия и коравосърдечен Нито Валди (Габриел Гарко), който силно се влюбва в нея. Тя обаче не отвръща на чувствата му - именно заради злия му характер. Той започва да я преследва, обсебен от нестихваща страст.

Междувременно, съдбата на Кармен се преплита с тази на семейство Фонтамара – богата еврейска фамилия, която осъзнава колко жестоки могат да бъдат расовите закони. Кармен трябва да се справи с трудните години по време на войната, окупацията, съпротивата и освобождението, за да стигне накрая до деня, в който отново ще се изправи срещу човека, който никога не е спирал да я преследва и желае.

Нито Валди се превръща в най-големия кошмар за Кармен, която вече очаква дете от Джанкарло (Франческо Тести), от фамилията Фонтамара...

Два сезона (2010 и 2014 г.), 16 епизода х100 мин.

От 1 до 16 октомври 2011 г. по Diema Family (сезон I - минисериал в 12 еп. х50 мин.).
От 8 юни 2012 г. по Кино Нова (сезон I).
От 23 май 2018 г. по bTV.

ИЗБРАНО