Големият ден

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Josh Goldsmith, Cathy Yuspa

В ролите: Марла Соколов, Джош Кук, Уенди Малик, Кърт Фулър, Стефани Уайър


"Big Day": Млада влюбена двойка се опитва да стигне до най-важния ден в съвместния си живот – деня на своята сватба. Оказва се обаче, че това никак не е лесно, тъй като ги очакват куп непредвидени и комични ситуации...

Продукция на Sony Pictures Television, 13 епизода х30 мин.


Сериалът проследява един единствен ден от живота на двама влюбени, като ни прави част от серията емоционални изпитания и обрати, през които двамата трябва да преминат. Дори за най-успешните и обещаващи двойки, в дни като сватбения и най-малкият детайл може да се превърне във въпрос на живот и смърт. Разбира се, Алис – обсебена от манията винаги всичко да бъде под контрол - и нервната й половинка Дани не правят изключение. И както винаги се случва в подобни ситуации, добрите намерения се тълкуват погрешно, а най-добрите планове се провалят.

Въпреки всичко това обаче и въпреки често нелепата намеса на несдържаните им роднини и приятели, двамата няма да се откажат толкова лесно и ще направят всичко по силите си, за да изживеят своя „голям ден”.От 29 септември до 17 ноември 2011 г. по Нова телевизия.