Да срещнеш приказния принц

За филма

Държава: Венесуела
Година: 2005
Жанрове: Сапун

Режисьор: Arquimedes Rivero, Luis Alberto Lamata

В ролите: Gaby Espino, Daniela Alvarado, Rafael Novoa, Adrián Delgado, Carlos Cruz, Rafael Romero, Elba Escobar


"Se solicita principe azul": Мария Карлота и Мария Корина са първи братовчедки. Млади, красиви, закалени и свободни. На двата полюса са, но все пак имат нещо общо: и двете, до мозъка на костите си, са разочаровани от мъжете.


И двете са внучки на Дон Пастор Палмиери, собственик на земи и скотовъдна ферма, любител на спокойния живот. Мария Карлота е избрала да поеме управлението на дядо си. Тя обича полето, селския живот и мириса на коне. Мария Корина е напълно различна в това отношение - тя обича да е в центъра на внимание и да се наслаждава на среднощния живот в столицата; тя просто не може да живее далеч от смога и вибрациите на големия град.

Мария Карлота е израснала покрай трима братя - деца от първия брак на починалия й баща. Тези мъже са я научили да се бои от любовта. С вкуса си към приключения, напълно неверни и изпълнени с презрение към жените, Ривас са типичния пример за това, че „мъж, не човек". Поне в това вярва Мария Карлота. Докато не се запознава с Рикардо Исагире, разведен адвокат с деца, с тъжен поглед и ужасна бивша съпруга, която го принуждава да види, че щастието не винаги е като в приказките.


Мария Корина от своя страна смята, че е намерила идеалният мъж в лицето на Хоакин Перес Луна, годеника й. Но той всъщност е приел максимата, че не бива да се влюбва, за да не бъде наранен при изневяра.

Мария Корина не се притеснява да се шегува направо в лицето на мъжете. Въпреки всичко, най-малкият от братята Ривас, полу-брат на Мария Карлота, мъжествен, но грубия Луис Карлот, който носи равнината в сърцето си, успява да разбуди много странни чувства в гражданката Мария Корина, която никога преди това не е смятала, че лицето на любовта може да е провинциално.


Мария Карлота и Мария Корина откриват - за изненада на двете и на предразсъдъците им, - че приказният принц може да съществува, но не пристига на бял кон, нито в кабриолет... а често е точно пред погледа. И може би не е в най-подходящата „опаковка".


От 30 септември 2011 г. по телевизия BGTV.

Сериалът се излъчва и по телевизиите Евроком (140 еп. - до 14 февруари 2012 г.), VTV, Черно море и др.

ИЗБРАНО