Хоторн

За филма

Държава: САЩ
Година: 2009
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) John Masius

В ролите: Jada Pinkett Smith, Suleka Mathew, Hannah Hodson, Michael Vartan, Vanessa Lengies


"Hawthorne": Медицинска сестра променя живота на пациентите

Поредица за драматичните преживявания и поврати в човешкия живот – тогава, когато той трябва да продължи и когато борбата е тежка, жестока, но и необходима...


В болницата „Ричмонд Тринити” старшата сестра Кристина Хоторн (Джейда Пинкет Смит) е в ежедневна битка не само за живота на пациентите, но и за тяхното оцеляване след напускането им на болницата. Тя се изправя в борба за човешко отношение към бездомна жена, разубеждава пациент, болен от рак, да не посяга на живота си и балансира егото на талантливите, но безсърдечни доктори в болницата. Тя трябва да се справя и с администраторите и ръководството на болницата, представлявано от прошарени ветерани и идеалистични млади новобранци, които много често забравят защо са там и на кого трябва да помагат.



В личния си живот Кристина също има проблеми. Тя все още се учи се да се справя със смъртта на съпруга си и се опитва да бъде в добри отношения със своята властна, но и тъгуваща свекърва. Ще се окаже ли успешен опитът й да балансира между кариерата и личните си задължения като майка на тийнейджърка?


Уеб сайт: http://www.tnt.tv/series/hawthorne/

3 сезона (2009 - 2011 г.), 30 епизода х43 мин.


От 27 август 2011 г. по bTV Cinema.

От 18 август 2012 г. по AXN. От 17 февруари 2015 г. - сезон 2.

От 30 юли до 12 август 2013 г. по bTV Lady (сезон I). От 13 до 26 август 2013 г. сезон II. От 24 май 2014 г. - повторение на сезон II.

ИЗБРАНО