Опасни улици

За филма

Оригинално заглавие: Arka Sokaklar / Back Streets
Държава: Турция
Година: 2006
Жанрове: Крими

Режисьор: Orhan Oguz

В ролите: Zafer Ergin, Ilker Inanoglu, Özgür Ozan, Onur Bay, Furkan Göksel, Gamze Özçelik


Тъмната страна на живота в Истанбул и борбата със злото.

Сериалът разказва за истинското лице на един град в тъмните му улици. Ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. В миг гневът се превръща в престъпление, а клеветите развалят приятелства. Един полицейски екип трябва да въдвори ред по тези тайнствени улици и се отдава на своята мисия безапелационно и с цялото си сърце.

В екипа е младата и красива Зейнеб, която въпреки молбите на майка си тръгва по пътя на своя покоен баща и става полицай. Баща й - Шефик Зейнеб - е легенда в отдел „Наркотици”, но дали младата и решителна Зейнеб ще успее да докаже, че е достойна да носи бащиното си име?

Главен комисар Ръза има съпруга на име Айля и дъщеря на име Банар. В деня, в който Зейнеб постъпва на работа, се пенсионира Осман – негов колега и верен приятел. Ръза, мъдър и уравновесен човек, е лидер на екипа.

Комисар Хюсню е женен с четири деца. Бащата на жена му живее с тях. Поради финансови проблеми, той е неспокоен и по всякакъв начин се опитва да разреши проблемите си.

Месут се е присъединил към отряда съвсем скоро. Той е работил към „Специални операции”. Развел се е с жена си Ейшим, от която има дете. Но миналото му го преследва и тласка надолу. Той потиска емоциите си с алкохол, но не осъзнава, че това не решава проблемите, а по-скоро ги задълбочава. Безотговорното му държание го отдалечава все повече от сина му.

Комисар Мурат е млад и привлекателен полицай. Дори когато не патрулира по улиците, той намира време да помага на изпадналите в беда. Когато за първи път зърва Зейнеб, той мигновено е привлечен от нея.

13 сезона (2006 - 2018),
Уеб сайт: arkasokaklar.gen.tr/

От 24 март 2011 г. до 2 октомври 2012 г. по bTV.
До 4 октомври 2013 г. по bTV (312 епизода).
От 7 май до 29 юли 2014 г. - сезон VII (313 - 378 еп.). От 23 юли 2018 г. - сезон XII. От 7 май 2019 г. - сезон XIII. От 7 юли 2020 г. - сезон XIV. От 5 август 2021 г. - сезон XV.
От 17 декември 2014 г. - повторение.
От 26 януари 2013 г. по bTV Action (сезон III). От 2 юни 2014 г. - повторение на сезон III. От 21 март 2015 г. - сезон V.