Застраховка за щастие

За филма

Държава: Чехия
Година: 2004
Жанрове: Семеен

Режисьор: Иржи Адамец

В ролите: Katerina Brozová, Miroslav Etzler, Michaela Ochotská


"Pojistovna stesti": животът такъв, какъвто е – изпълнен с малки и големи трагедии, както и с много смях и щастливи моменти.

Анна (Алена Анталова) е красива жена, майка на тийнейджър, която очаква второто си дете. Тя никога не е имала лесен живот, но се чувства щастлива със семейството си.


Ужасен инцидент, в който съпругът й загива, преобръща спокойния й живот в малкия град. Сега тя трябва да се справя с трудностите сама. В този критичен момент Анна среща директора на местна застрахователна компания – Томаш. Той е уверен мениджър, грижовен съпруг и любящ баща, който се стреми да задоволи всички желания и капризи на семейството си. Уважава правилата и има чувството, че светът му принадлежи. Анна и Томаш се запознават във влака, започват да се срещат все по-често и скоро между тях пламва силна любов. Тези чувства могат да разрушат всичко в живота на Томаш, което той е смятал за непоклатимо и сигурно. Едно от тях е бракът му с Дагмар (Катерина Брозова). Тя е красива и грижовна, дизайнер по професия. Има пълно доверие в съпруга си и го смята за даденост. Характерът й е леко властен, но обича да налага мнението си, защото иска най-доброто за семейството си.



Каролина (Никол Стиброва) е дъщерята на Томаш и Драгмар. Тя е очарователно младо момиче, което се изправя пред внезапните проявления на пубертета. Нейната неосъществена мечта е да стане модел. Каролина се запознава с Онджрей (Жойтех Котек) - остроумният син на Анна. Момчето страда от загубата на баща си, но също така е изпълнен с живот и жажда за приключения. А това често го забърква в неприятности. Двамата се сприятеляват и заедно преживяват първите трепети на любовта.


Уеб сайт: http://pojistovna.nova.cz/


От 23 май до 1 август 2011 г. по bTV Cinema (51 епизода).


От 28 януари 2012 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО