Гибелна красота

За филма

Държава: Колумбия
Година: 2010
Жанрове: Сапун

Режисьор: Mauricio Cruz, Agustin Restrepo

В ролите: Дана Гарсия, Сегундо Сернадес, Мария Елена Дьоринг, Кейти Барбери, Адриана Кампос, Диана Кихано


"Bella Calamidades": мистериозна красавица се бори за любовта си - историята на красивата Лола и нейната борба за оцеляване. Сериал с участието на Дана Гарсия (Норма от "Трима братя, три сестри") и Сегундо Сернадес.

В малко градче в Колумбия живеела мистериозна девойка, която наричали «Изгубената душа». Хората в града мислели, че е луда, защото се обличала в дрипи и живеела в гробището. Никой обаче не знаел, че под всичката нечистота се криело мило създание, което преживяло голяма загуба като дете – баща й починал внезапно и й оставил големи дългове. Лола се преместила в къщата на леля си, но там се отнасяли с нея като към слугиня. Тя избягала от насилието и се научила да живее сама, далече от всички.



Външният вид на Лола предизвиквал отвращение у хората от града и те решили да я изпратят в лудница, където няма да бъде заплаха. На помощ на девойката се притекла кръстницата й Лоренса де Мачадо, богата и влиятелна жена.


В дома на Лоренса Лола среща Марсело, единствения син на Лоренса и един от най-желаниете мъже в селото. Любовта между двамата пламва мигновено. Но Присила, племенница на Лоренса, също е влюбена в Марсело и е твърдо решена да се омъжи за него. Заедно с майка й – Силвана, решават да се отърват от Лола.


Дали Лола ще успее да се пребори със съдбата и да спаси живота и любовта си?


Героите:



Лола Кареро (Дана Гарсиа) – Въпреки че всички я наричат Лола, истинското й име е Долорес. Майка й починала при раждането на дъщеря си, а баща й – когато била на 11 години. Лола била принудена да се премести при леля си – зла жена, която превърнала младото момиче в своя прислужница. След злощастен инцидент, Лола избягала от дома на леля си. Нейната кръстница Лоренса приютила момичето в дома си. Там Лола срещнала Марсело, в когото се влюбила безумно. Но алчността на Присила и Силвана са на път да разделят двамата влюбени.



Марсело Мачадо (Сегундо Сернадес) – Той е перфектният мъж – млад, красив и атлетичен. Всички жени в града си мечтаят за него, дори неговата презряна братовчедка Присила. Марсело е наясно със своето влияние върху жените, но никога не се възползва от това. Той обича живота и му се наслаждава – учи, свири на пиано. Майка му Лоренса е богата и влиятелна и никога не е лишавала сина си от нищо. Въпреки че има приятелка, Марсело се влюбва в Лола.



Лоренса Мачадо (Мария Елена Дьоринг) – Кръстницата на Лола. Тя е жена със силен характер, която се е научила да управлява семейната ферма след смъртта на съпруга си. тя е постоянна война с Регина де Галеано, нейна съседка, с която преди време са били близки приятелки. Истината е, че Лоренса е загрижена за Регина дълбоко в себе си, но не желае да го покаже. Най-голямата грижа в живота й е синът й да бъде щастлив.









Силвана Барбоса де Кардона (Кейти Барбери) – Безскрупулна и мързелива жена. Тя няма нищо против да живее на издръжката на снаха си, Лоренса Мачадо. Често си измисля лъжи за другите и започва да им вярва. Силвана си мисли, че има класа и добър вкус, но истината е, че е обикновена и неука жена. За да постигне целите си, често потъпква другите, включително и дъщеря си Присила.



Присила Кардона (Адриана Кампос) – Арогантна и капризна. Невзрачна млада жена, чиято единствена цел в живота е да се омъжи за братовчед си Марсело, за да може да се наслаждава на богатството му. Тя си въобразява, че е принцеса и въпреки че с майка нямат никакви пари, се държи като аристократка. Присила и майка й ще се превърнат в най-големия враг на Лола.



Регина де Галеано (Диана Кихано) – Съседка на Лоренса и нейна пряка конкурентка, защото тя също притежава млечна ферма. Тя е загубила съпруга си в същата катастрофа, в която загива и съпругът на Лоренса. Има четирима синове, които е възпитала с военна строгост. Като всяка строга майка, тя вярва, че нейните синове са най-красивите, най-силните и най-интелигентните мъже в града.




по проект - 130 епизода х 42 мин.

От 8 март 2010 г. по bTV

ИЗБРАНО