Дивият ангел

За филма

Държава: Аржентина
Година: 1998
Жанрове: Сапун

Режисьор: Victor Stella, Gaita Aragona, Hernan Abrahamnsohn

В ролите: Natalia Oreiro, Facundo Arana, Paola Krum, Diego Ramos, Segundo Cernadas, Fernanda Mistral


"Muneca brava": историята на едно момиче, което не позволява да си играят с нея... Една завладяваща история, в която се смесват бедни и богати, любов и ненавист, амбиция и чувства.


Бракът на Федерико и Луиса служи за две неща. Първо, да спаси Федерико от фалит, а също така да помогне на ди Карло да играят важна роля в обществото. И второ, да спаси честта на Луиса и семейство Рапало. Само че има хора, които знаят голямата тайна на това семейство.


Милагрос живее в манастир и се занимава с какво ли не. Както казва майката-игуменка, професията на Мили е да прави лудории, тя е мъжествена футболистка. Свещеникът я нарича Чоло в чест на Чоло Симеони, който е известен футболист от "Бока Хуниорс", Буенос Айрес, известен през 1970-те години. Той, също като Мили, е известен с това, че не е много добър футболист, а се вре в краката на противника. Нейният прякор говори сам по себе си.


Мили обича да танцува. С приятелките си от манастира бягат, за да отидат на дискотека. Самата дискотека не е нищо особено, но когато Мили танцува, се чувства все едно е в рая. Тя танцува и се смее, смее се и танцува... и се запознава с Иво. Младежът не прави връзка между това красиво момиче и Карлитос - момиче, преоблечено като момче, което продава газирани напитки на стадиона и което го удря на улицата. Иво работи със своя баща в компания, която се занимава със строителство. В събота сутринта, Иво заедно с приятеля си Боби отива на стадиона, за да наблюдава младежкия футболен отбор.



Иво е тъжен, Боби обръща внимание на персоната, която продава напитки. Това е Чолито. Иво се приближава и казва: "За мен едно, колко?" Милагрос му отговаря: "... едно песо... ето..." и му подава чаша... Преди да я вземе, Иво отговаря: "Благодаря, Карлитос..." Милагрос му плисва съдържанието на чашата в лицето и му казва: "Карлитос?... Ето още!..." и си тръгва. Иво остава изненадан.



Той си открадва няколко целувки, тя го награждава с няколко шамара. Но изведнъж Милагрос осъзнава, че тези целувки й харесват. И в един прекрасен момент тя разбира, че е влюбена в Иво, но това откритие ще й струва скъпо, защото Мили не е сираче, както всички си мислят. Нейният баща е жив и се намира много по-близо, отколкото тя може да си представи...



270 епизода.


От 2010 г. по Евроком, от 2011 г. по EKids.

От 26 декември 2014 г. по ВТК.

ИЗБРАНО