Tриумфът на червилата

За филма

Държава: САЩ
Година: 2008
Жанрове: Комедия

Режисьор: Тимъти Бъсфийлд, Андрю Маккарти

В ролите: Брук Шийлдс, Ким Рейвър, Линдзи Прайс, Пол Блекторн, Андрю Маккарти, Робърт Бъкли


"Lipstick Jungle": Този изкусителен сериал проследява съдбите на три преуспели в кариерата си приятелки, които се борят с превратностите на живота. 20 серии в два сезона, по едноименната книга на Кандис Бушнел.

Уенди, Нико и Виктори са в класацията на "Ню Йорк Таймс" за 40-те най-влиятелни жени в града. И трите са амбициозни, красиви и талантливи и не позволят на нищо да застане на пътя им. Всяка от тях е надарен специалист в областта си, а трите заедно са една взривоопасна комбинация от добро настроение и типично женско приятелство.


Уенди Хийли е преуспяващ филмов продуцент. Тя е постоянно разкъсана между амбицията да върши всичко с прецизност както в работата, така и вкъщи. Това често е сложна задача и Уенди не винаги успява да се справи с нея.


Нико Райли е отговорен редактор на известно модно списание. Тя има набито око за славата, новаторски и скандални идеи, които й гарантират едно от първите места в бранша. С амбицията на жена-хищник в професията, не се спира пред нищо, за да постигне целите, които си е поставила, дори това да значи, че трябва да престъпи дадените й указания.

За разлика от Уенди, Нико няма никакви амбиции да създава семейство. Тя е омъжена, но по ирония на съдбата избраникът й е доста далеч от идеята й за г-н Подходящ. Липсата на романтика, или поне малко авантюризъм в брака й, я подтикват към връзка с невзрачен 25-годишен фотограф, която излиза от граници.

Свободолюбивата Виктори Форд е дизайнер с неповторим усет за стил. Нейната цел е да сбъдне мечтите си. Тя прави моделите си със замах, като влага всичко от себе си в тях, но последната й колекция не е приета добре от критиците и се налага да премести офиса си обратно в кухнята на апартамента си. Това обаче й дава неповторимата възможност да отгърне нова страница в живота си и да прегледа наново дизайнерските си виждания. Виктори копнее да сбъдне мечтите си и се надява наред с това да открие сродната си душа.


Въоръжени с чувство за хумор и сила, трите жени се подкрепят една друга в победите и пораженията, които са част от живота в Ню Йорк.



От 27 декември 2008 г. до 18 януари 2009 г. (I сезон) и от 1 до 21 декември 2009 г. (II сезон) по Нова телевизия.

Ог 29 септември до 8 октомври 2010 г. - повторение (I сезон) по Нова телевизия, от 11 февруари до 4 март 2011 г. - повторение (II сезон) по Нова телевизия.


От 19 декември 2009 г. до 9 януари 2010 г. по bTV Comedy.

На 5 декември 2011 г. по TV7 (еп. 1), от 7 януари 2012 г. - нов старт на излъчване. От 25 юни 2012 г. - повторение. От 30 ноември 2012 г. - ново повторение. От 12 август 2013 г. - четвърто повторение.

ИЗБРАНО