Блинки Бил

За филма

Държава: Австралия
Година: 1992
Жанрове: Анимация

Режисьор: Yoram Gross

В ролите: (гласове) Robyn Moore, Keith Scott


"Blinky Bill": Приключенията на една малка коала в свят, който не познава, но продължава да открива. Всяка серия представя нова тема за приключения, в които Блинки и неговите приятели търсят предизвикателства, спасяват пострадали животни, защитават се от врагове и не спират да се забавляват.



Епизод 1 - Голямото богатство

Безстрашната и умна коала Блинки Бил заедно с приятелите си Нътси и Флап случайно попадат в цирка на братя Циркови. Там те виждат други животни – лъва Лио, Кучето пенелъпи, слона Уомбо, тюлена, птицечовката. Те са ужасно използвани от своите работодатели, собствениците на цирка – Сирил и Базил Циркови. Смелият Блинки Бил решава да ги освободи.


Епизод 2 - Урок по оцеляване

Блинки Бил и неговите приятели Нътси и Флап са щастливи, че са дарили свобода на животните от цирка. Но умната коала Блинки смята, че всеки трябва да се върне у дома, при близките си. По петите им са братя Циркови. Какво ли ги очаква?


Епизод 3 - Приключение в Антарктика

Снабдени с компас и карта, Блинки Бил и всичките му приятели казват „сбогом” на Австралия и тръгват по света. Първата спирка е Антарктика. С помощ на балон те достигат до ледените брегове – там е домът на тюлена Слипъри. Но братя Циркови не ги остават на мира. .

ИЗБРАНО