Преуспелите Г-н и Г-жа Пелс

За филма

Оригинално заглавие: Los exitosos Pells
Държава: Аржентина
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: Едуардо Рипари, Мариано Арданас

В ролите: Майк Амигорена, Карла Петерсон, Андреа Бонели, Уго Арана, Диего Рамос


Двамата водещи на най-популярна телевизия, Мартин Пелс и Сол Казенаве, са образец на идеалната двойка: млади, красиви и преуспели, вдъхващи доверие, обичани от публика, рекламодатели и журналисти. Те са по кориците на списанията, усмихват се от улични постери и мнението им по всякакви въпроси се чува по радиото.

Мартин и Сол се усмихват пред камерите, но когато останат сами, веднага изплуват истинските им чувства един към друг: съперничество и озлобление. Защото двамата са идеалната двойка само пред хората, създадена от собственика на телевизията Франко. Всъщност Мартин от години е двойка с Томас, сина на Франко. Сол пък е половинка на Диего Планес от новинарския екип, мечтаещ да заеме мястото на Мартин както в личния, така и в професионалния живот.

По време на поредния скандал между Мартин и Франко, последният блъска без да иска Мартин, който си удря главата в ръба на бюрото. Всички мислят, че Мартин е мъртъв, всъщност обаче той е в кома.
Съдбата изпраща на отчаяния Франко спасителен пояс в лицето на Гонсало Ечагуе - бохем и бивш актьор, който поразително прилича на Мартин. Притиснат от финансови затруднения, Гонсало е принуден да подпише договор, с който се ангажира да играе ролята на преуспелия г-н Пелс пред целия свят, дори пред съпругата му Сол.

Гонсало разбира, че животът на Мартин Пелс е пълен фарс, но трябва да продължи, защото е обвързан. Гонсало ще се привърже истински към Сол, която го мрази, защото го мисли за Мартин. Ще успее ли да спечели Сол и да й докаже, че е честен и достоен за доверие човек? Ще се събуди ли истинският Пелс от дълбоката кома?

От 14 октомври 2009 г. по Евроком НКТВ.

ИЗБРАНО