Най-доброто от „Свободна зона”

23 август 2011 | 16:51 Дачев
Лятото с ТВ+ определено ще си заслужава както от гледна точка на спорт, така и от гледна точка на публицистика. За зрителите на ТВ+ и предаването „Свободна зона” Георги Коритаров подбра едни от най-интересните гости и теми през последните месеци, предоставяйки на аудиторията интересна компилация през най-горещия месец в годината. 
До 31-ви август по ТВ+ ще бъдат излъчвани повторения на „Свободна зона”. Зрителят ще бъде върнат към събития и теми, важни за обществото. Почитателите на стила на Коритаров знаят, че по всяка една тема той търси детайлите и отговорите. 
 
Часът на излъчване няма да се промени. „Свободна зона” ще се излъчва всеки делничен ден от 18:40 часа по ТВ+.
На 23-ти август зрителите ще си припомнят анализа на Диана Хюсеин, международен репортер в екипа на Новините на телевизията, по отношение на случващото се в Либия и размириците срещу режима на Кадафи. Във втората част финансовият експерт Кольо Парамов ще повтори тезата си за вторичната икономическа криза и нуждата от нов модел икономическо мислене. Димитър Луджев ще го подкрепи, но ще изрази и различна гледна точка по върпоса.
 
На 24-ти август екипът на „Свободна зона” реши да припомни случилото се в Япония и фактът, че трагедията там разтърси хората по цял свят. Япония стана повод за множество обсъждания и затягане на мерките за сигурност по отношение на ядрената енергетика. В студиото на „Свободна зона” председателят на ЕНП Мария Капон и заместник-председателят на ДПС Димитър Бъчваров ще обсъждат темата за АЕЦ „Белене” в контекста на японската драма.
На 25-ти август в предаването са съчетани две културни теми – балет и литература. Прима-балерината Диляна Никифорова ще сподели мнението си за състоянието на българския балет, а Калин Терзийски ще разкрие подробности около приятелството си с Мартин Карбовски и около това какво е разделило пътищата им в живота.
 
На 26-ти август на зрителите на ТВ+ ще им бъде припомнено как кандидатът за президент на СДС Румен Христов призова към вливане на по-малки десни партии обратно в СДС. Във втората част на предаването „Свободна зона” ще бъде представено мнението на лидера на ССД Стефан Софиянски по този въпрос.
На 29-ти август журналистката Диана Иванова отново ще разкаже за документалния филм за радио „Свободна Европа”, а журналистът Момчил Инджов – за книгата, посветена на Дилма Русев.
На 30-ти и 31-ви август зрителите на ТВ+ отново ще се срещнат съответно с премиера Бойко Борисов и с кмета на София Йорданка Фандъкова и депутата от „Атака” Явор Нотев. Становищата на премиера в „Свободна зона” буквално взривиха медиите след това. Екипът на „Свободна зона” приканва зрителите да си припомнят защо. 
 


ИЗБРАНО