Финалите на NHL в HD-формат

15 юни 2011 | 09:34 Дачев
Телевизия "FILM+" ще излъчи ексклузивно видео с подготовката за Уимбълдън 2011 (тенис), както и финалите на NHL в HD-формат
Вече втора седмица, в ефира на Film+, зрителите наблюдават финалите на Националната хокейна лига (NHL). На 14-и и 16-и юни 2011, вторник и четвъртък, са последните два от седемте мача, които определят най-силния отбор на леда. Ванкувър или Бостън е отговорът, който ще стане ясен от 03:00 часа българско време и двата дни.

Стенли Къп, както са известни playoffs - финалите на Националната хокейна лига, за първи път ще се излъчва в български ефир и в high definition (висока резолюция) по Film+.

Програмата на телевизията ще продължи с видео от подготовката на най-очаквания тенис турнир през годината – Уимбълдън. Прякото излъчване с първите мачове ще започне на 20-ти юни комбинирано по трите канала - "TV+", "Film+" и "Film+ HD", а дотогава в неделя, 19-и юни, ще се излъчи ексклузивно видео с подготовката за кралския турнир.
Веднага след него - от 20:00 часа - програмата ще продължи с компилация от най-добрите моменти от срещите на българската тенис надежда Цветана Пиронкова и рускинята Звонарьова от миналия сезон.



ИЗБРАНО