Вяра Атова от City TV става ”AV”

16 септември 2009 | 18:11 Дачев

Вяра Атова, водещ на предаването "City Life" по City TV,  дебютира на музикалната сцена с първи сингъл и видеоклип, изпълнен на английски език. Песента се казва “The One” и е съчетание от поп и RnB стил. Автор на текста е самата Атова, а музиката и аранжимента са на композитора Светлин Къслев, работил с Галя, Миро, Румънеца и Енчев, Весела Бонева.
Като певица Вяра ще използва артистичния псевдоним AV (Ей Ви), който представлява абревиатура от името и фамилията й, но в обратен ред.

Във видеото, дело на младия и талантлив режисьор Доби Николов и оператора Ивайло Конов, AV сменя 6 визии. За разлика от повечето видеоклипове, представящи  сложна сюжетна линия, “The One”  е изцяло имиджов, залагащ на динамична хореография и пъстри цветове, на ново и модерно звучене. Сексапилното излъчване на изпълнителката ще омагьоса всеки, седнал  пред малкия екран.
За перфектната визия на AV и балета й се е погрижил екип от професионалисти начело с топ-гримьора Слав.

24-годишната Вяра Атова е едно от лицата на музикалната телевизия "City" и зад гърба си има десетки предавания и интервюта с родни и чуждестранни изпълнители. Чаровната кюстендилка учи журналистика в НБУ и е курсист в групата на Малин Кръстев в актьорска школа "МОНТФИЗ".
От юни 2006-та в продължение на две години води предаването WebHit - слушателска и зрителска класация в Радио Сити и в City TV. Класацията е насочена към младите и динамични слушатели и зрители и ще е добър старт за популяризиране на лицето на Ей Ви. От края на 2008 г. става водещ на ново предаване – City Life ("Градски живот"), което отразява събития на територията на страната;  в предаването Ей Ви е взимала интервю почти от всички български изпълнители - Графа, Мария Илиева, Миро, Дичо, Румънеца и Енчев, Галя, Невена.
Като лице на медията, Вяра Атова е била един от водещите на 3 от концертите, които City TV организира всяка година по случай рождения си ден с публика 30 - 50 000 души. Изпълнителите, с които Ей Ви е стъпвала на една сцена като водещ, са EliZe, Sylver, Danzel, Akcent, Velvet, Amanda Wilson, Outlandish, Lumidee, Ida Corr, Matt Pokora, Shaggy.

3-минутният сингъл може да бъде прослушан на http://www.myspace.com/avofficial , а видеото е публикувано на адрес http://bg-bg.facebook.com/video/video.php?v=1156606088756


ИЗБРАНО