Нови епизоди на „Чудовищни шарани” по Viasat Explore

30 март 2023 | 14:17 Дачев
Всяка събота през април следвайте приключенията на риболовци по целия свят, докато търсят най-големите, най-редките и най-страшните водни създания! Не пропускайте епизодите на „Ледени викинги" и „Речни чудовища" и най-вече - новите серии на „Чудовищни шарани".
 
С премиерата на 7-ми сезон  - на 1 април от 22:00 часа - двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават голямо разнообразие от невероятни места за риболов на шарани, като всеки епизод е посветен на различна държава, в която са ловили големите риби – Франция, Унгария, Италия, Испания.
 
Ден по-късно – на 2 април от 22:00 часа – вижте финала на „Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато“, в който бившият ММА борец и златотърсач Кру Уилямс, младата изследователка Тейлър Стар и нейният баща и майстор-резбар Дон Фроз се присъединяват към опитния „ловец" на легенди и алпинист Адам Палмър, за да разгадаят най-накрая мистерията на изгубената златна мина на Слумак. 
 
Не пропускайте премиерата на 12 април от 22:00 часа на „Секачи на големи дървета“, който дебютира този месец. Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин - дървосекач и собственик на дъскорезница - е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил...
 
* * * * * * *
 
Рубрика: Клуб Explore
Всеки делничен ден през април
 
От понеделник до петък през деня се предлагат маратони на цели сериали от любими предавания, включително „Каменни хора", „Австралийски спасителен отряд", „Речни чудовища" и много други. 
 
Някои от тези заглавия можете да проследите и през уикенда – например още на 1 април от 16:50 часа е полумаратонът на 8-ми сезон на „Речни чудовища“ – до началото на 9-ти сезон – от 19:55 часа.
 
Чудовищни шарани (Monster Carp, 2022)
Премиера от събота 1 април в 22:00 ч.
Сезон: 7
Брой епизоди: 4 x 60 мин.
 
С промяната на формàта, двамата водещи Том Доув и Нийл Спунър посещават голямо разнообразие от невероятни места за риболов на шарани. Всяко езеро предлага нещо различно и покрива целия спектър на модерния риболов на шарани - от по-малки водиеми за промишлен риболов, където мъжете наистина ще трябва да усъвършенстват тактиката си, до вътрешни морета, в които най-голямото предизвикателство всъщност е хвърлената стръв да попадне близо до шаран. 
 
Том и Нийл се отправят към Лак дю Салагу в южна Франция, язовира Ореляна в югозападна Испания, парка Брента в Италия и Евро Аква в Унгария; последното е дом на риба-световен рекордьор - огледален шаран със зашеметяващото тегло 112 фунта и 14 унции - както и на още няколко риби, надхвърлящи магическите 100 фунта.
 
Проклятието на мъртвеца: Изгубеното испанско злато (Deadman's Curse: The Lost Spanish Gold, 2022)
Завършва в неделя 2 април в 22:00 ч.
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
 
Бившият ММА борец и златотърсач Кру Уилямс, младата местна изследователка Тейлър Стар и нейният баща и майстор-резбар Дон Фроз се присъединяват към опитния „ловец" на легенди и алпинист Адам Палмър, за да разгадаят най-накрая мистерията на изгубената златна мина на Слумак. 
 
Скрита някъде в труднопроходимите земи на тихоокеанския северозапад, нейното мистериозно местоположение от поколения убягва на златотърсачите - и мнозина са загубили живота си в търсенето ѝ. Четиримата ловци на съкровища може да имат родова връзка с легендата и златото, но екстремното време, суровият терен и 100-годишно проклятие стоят на пътя им. 
 
От изгубени записки и карти на съкровища до тайни писма и словесни истории, те ще следват загадъчни указания, за да открият истината, да изровят златото и, много вероятно, да пренапишат историята.
 
Секачи на големи дървета (Big Timber, 2022)
Премиера от сряда 12 април в 22:00 ч.
Сезон: 3
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
 
Проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб. Кевин и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница - и начина си на живот. 
 
Тази година виждаме как Кевин харчи спестените си един милион долара, за да построи огромна нова машина за рязане в дъскорезницата, да разшири дока си на залива Хук и - тъй като смъртоносни вълни и скалисти рифове излагат на риск крехките му лодки - да създаде чисто нова експериментална лодка за събиране на трупи, която да замени „Пауър уейгън“. 
 
Изправен пред силни снежни бури, опасни дъждове, подобни на мусони, и смъртоносни скалисти брегове, Кевин е принуден да събира трупи далеч нагоре по тихоокеанското крайбрежие до райони, в които никога не е бил... дори и да не е сигурен дали всичко това ще си струва.


ИЗБРАНО