Кортни Кокс и Джена Ортега в шоуто на Цитиридис

16 март 2023 | 14:07 Дачев
Холивудските звезди Кортни Кокс и Джена Ортега ще блеснат в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ утре вечер от 22:00 ч.
 
Моника (Courteney Cox) от сериала „Приятели“ и Уензди Адамс от сериала „Уензди“ ще споделят любопитни подробности за шестия филм от поредицата “Писък“ - "Писък 6", в който двете участват. 
За ужаса, който следва героите им по петите, кой се крие зад маската на Гоустфейс този път и ще успее ли Николаос да разсмее Jenna Ortega – всичко това зрителите ще разберат в петък вечер. 
 
В новия и екстремен епизод на шоуто, водещият ще има и „близки срещи“ с кечиста Русев (Мирослав Барняшев), който няма да е сам срещу него, а със съпругата си - Си Джей Пери. Цялото интервю с двойката ще бъде доста необичайно, а финалът на разговора им абсолютно неочакван. 
 
По традиция в петък вечер Николаос Цитиридис е готов и за гореща среща на четири очи с отпадналата дама от „Егренът“, която тази седмица ще бъде само една.
 
В шоуто ще дебютира и чисто новото „Бебе Ергенът“ – мини риалити с мини участници, които търсят голямата любов. Екипът на шоуто е подготвил изключително забавна версия на хитовия формат, в която участват деца със своя нестандартен и забавен поглед към любовта и романтиката.


ИЗБРАНО